Αρχική Οικονομία Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του τραυματισμού του πυγμάχου

Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του τραυματισμού του πυγμάχου

58
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 21:21

Όλα τα ενδεχόμενα έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τους οι εισαγγελικές και οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν τι ακριβώς συνέβη στον 16χρονο πρωταθλητή της πυγμαχίας που άφησε αναπάντεχα την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η έρευνα έχει ανατεθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας τα στελέχη της οποίας «ξεψαχνίζουν» τα πάντα. Από την πρώτη στιγμή, στελέχη της υπηρεσίας κινητοποιήθηκαν και ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, προπονητές, συναθλητές του άτυχου 16χρονου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αφήνει καμιά υπόνοια όσον αφορά την αιτία θανάτου του ταλαντούχου αθλητή αλλά οι αρχές θέλουν να ψάξουν ακόμα πιο πίσω ώστε να μην μείνει καμιά «σκιά» στην υπόθεση.

«Δεν είναι συνηθισμένο ένα χτύπημα να γίνει την μια μέρα και οι επιπλοκές του να φανούν τις επόμενες μέρες. Επίσης, οι συγκριμένοι αθλητές δέχονται πολλά χτυπήματα αλλά είναι προστατευμένοι με ειδικό εξοπλισμό. Αν κάθε πυγμάχος που δεχόταν χτύπημα, έπεφτε νεκρός ύστερα από λίγα 24ωρα τότε η πυγμαχία δεν θα υπήρχε. Όλα θα τα εξετάσουμε… Ο 16χρονος θα μπορούσε να ήταν ο ‘γιος’ όλων μας», λένε αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση και δηλώνουν συγκλονισμένοι από το τραγικό χαμό του νεαρού πρωταθλητή. 

Η έρευνα των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, μπροστά αλλά και πίσω από τα «φώτα της δημοσιότητας», και τις επόμενες μέρες το πόρισμα των αρχών θα υποβληθεί στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες έχουν ζητήσει την εξέταση της υπόθεσης κατά προτεραιότητα. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 21:21



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΗλιοθεραπεία με την 29χρονη σύντροφό του Ines de Ramon topless
Επόμενο άρθροΆκαρπη και η έκτη ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή προέδρου