Αρχική Ελλάδα Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος – Το αδιαχώρητο στην Αττική Οδό

Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος – Το αδιαχώρητο στην Αττική Οδό

39
0


Αυξημένη είναι η κίνηση στους οδικούς άξονες της Αττικής το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης  λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα, στην Αττική Οδό και στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος Χαϊδαρίου. Στο κόκκινο βρίσκεται και το ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, τμηματικά, από το ύψος του Μοσχάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη Λεωφόρο Σχιστού, ενώ τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο της Αθήνας, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που θα επιχειρήσουν να διασχίσουν την Αττική οδό όπου σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

-Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
-25′-30′ από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
-20′-25′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την Αττική Οδό:

 

Live η κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη εφέτος κατά 20% η κίνηση στους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το Πάσχα

Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση των Αθηναίων στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από νωρίς το πρωί, αναχωρούν το ένα μετά το άλλο με πληρότητα που αγγίζει 100% για διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Μάλιστα για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τον σταθμό του Κηφισού είναι προγραμματισμένα συνολικά 300 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 80 είναι έκτακτα ενώ από το σταθμό Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100 για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

30% αύξηση κίνησης στα λιμάνια

Από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, καθώς σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα Μ. Πέμπτη 02/05 από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν 10.870 επιβάτες.

Δείτε φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Η στάση λεωφορείου που μετατράπηκε σε εντυπωσιακή βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθροF1: Πασχαλιάτικα το Grand Prix στο Μαϊάμι 2024