Αρχική Ελλάδα Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Αλέξης Παπαγεωργίου στο Βαλκανικό

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Αλέξης Παπαγεωργίου στο Βαλκανικό

26
0


του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επτά φορές Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport (SSP), ο Αλέξης Παπαγεωργίου, έδωσε το παρόν με την Yamaha R6 που ετοιμάζει η ομάδα Zen1One Racing, στον Αγώνα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες και ήταν το ξεκίνημα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU 2024.

Ο Αλέξης Παπαγεωργίου με την ομάδα του Zenone βρέθηκαν εκεί για μία ακόμα φορά ως πρωταγωνιστές τού θεσμού! Το Σάββατο στον πρώτο αγώνα ο Αλέξης έπρεπε να διαχειριστεί της υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή (48°C στην άσφαλτο) και το μούδιασμα από την έλλειψη δοκιμώνν μέσα στο 2024. Στην εκκίνηση του αγώνα ξεκινώντας από την τρίτη θέση έκανε μία καλή εκκίνηση που τον κράτησε στις πρώτες θέσεις και κάνοντας αρκετές μάχες με τους συναθλητές του βρήκε τον τρόπο να περάσει στην πρώτη θέση για σχεδόν τον υπόλοιπο αγώνα! Στους τρεις τελευταίους γύρους η αλλεπάλληλες προσπεράσεις ήταν ατελείωτες και πραγματικά έκαναν τους θεατές να βρίσκονται στα κάγκελα! Όμως ένα μικρό γλίστρημα στην τελευταία στροφή στέρησε από τον Αλέξη Παπαγεωργίου την πρωτιά, με προσπέραση από τον Denis Braescu Muresan (2) στον τερματισμό για μόλις 0.66 χιλιοστά του δευτερολέπτου, δίνοντάς του όμως μία πολύτιμη δεύτερη θέση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στον Αγώνα της Κυριακής με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και εξίσου δυνατό συναγωνισμό, ο Αλέξης Παπαγεωργίου δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τη νίκη και με έναν αγώνα τακτικής κράτησε την πρώτη θέση από την εκκίνηση και μέχρι τη διακοπή του αγώνα στον τελευταίο γύρο, λόγω πτώσεων στην στροφή Κ5.


Η λήξη του πρώτου και δεύτερου αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος βρίσκει τον Αλέξη Παπαγεωργίου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δίνοντάς του την αρχική ώθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσει ξανά τον Τίτλο της κατηγορίας!

O ευχαριστημένος οδηγός δήλωσε:

“Ευχαριστώ την ομαδάρα μου ZenOne Racing Dimitris DimSt Papanikolaou Αντωνης Μερεμετης Panos Petropoulos και τους χορηγούς μου Α.Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΤΟ, Peristeras Nikos Tyres, Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories, Dunlop, Yamaha Racing, Pandora alarms, Ermax, Nikos Plakalis @ermax Georgopoulos Racing, λιπαντικά QUANTUM, γιαννης ψυλλας, μπαταρίες axcell και τους Ms.Speedie, Christos Fragkos, Dimosthenis Mavropoulos, ARP racing academy, Maria Sertsou, Dimi Diats, REKTIFIE TZIOLAS.”



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚουτσούμπας: Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό
Επόμενο άρθροΜάτι: Ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων