Αρχική Κόσμος Συναγερμός στο Ισραήλ για νέα πυραυλική επίθεση της Χαμάς – Ήχησαν εκ...

Συναγερμός στο Ισραήλ για νέα πυραυλική επίθεση της Χαμάς – Ήχησαν εκ νέου οι σειρήνες

515
0

Ο κόσμος τρέχει στα καταφύγια

Συναγερμός έχει σημάνει για ακόμη μια φορά στο Ισραήλ, καθώς η Χαμάς πραγματοποιεί πυραυλική επίθεση, λίγο μετά τις επιδρομές που ξεκίνησε να πραγματοποιεί ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα.

Σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, οι σειρήνες ήχησαν στα κεντρικά της χώρας, όμως δημοσιογράφοι του εξωτερικού αναφέρουν ότι κύριος στόχος είναι το Τελ Αβίβ.

Ο κόσμος τρέχει στα καταφύγια για να σωθεί, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες.

Σημειώνεται, ότι ο στρατός του Ισραήλ πραγματοποιεί επιδρομές στη Γάζα, ώστε να εξοντώσει πυρήνες της Χαμάς στη πρώτη γραμμή και να συλλέξει πληροφορίες για τους ομήρους, λίγο πριν πραγματοποιήσει την μεγάλη έφοδο.

Παράλληλα, βομβαρδίσει θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ώστε να αποφευχθεί ένα δεύτερο μέτωπο προς τον βορρά, ειδικά σε περιοχές που υπάρχουν πολίτες και τυχόν λάθος χτύπημα θα προκαλέσει διεθνής κατακραυγή.

Επίσης, το aljazeera.com αναφέρει ότι το Ισραήλ ενδεχομένως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη των δυνάμεων του, γιατί φέρεται να έχει αποσύρει έμπειρες δυνάμεις από τη Δυτική Όχθη. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια απειλή από τη συγκεκριμένη πλευρά, όμως ενδέχεται να δημιουργηθεί κενό στην άμυνα του, σε περίπτωση που αντιδράσουν οι Παλαιστίνιοι εκείνης της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΟ ισραηλινός στρατός ξεκίνησε επιδρομές στη Γάζα – Νετανιάχου: «Αυτή είναι μόνο η αρχή»
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ – Ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ»