Αρχική Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ – Ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι...

ΒΙΝΤΕΟ – Ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ»

11168
0

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του καλλιτέχνη

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε το Fame Story το βράδυ της Παρασκευής (13/10) όταν ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στο σπίτι έπειτα από τη νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, ο Βασίλης Καρράς βγήκε τηλεφωνικά στο Fame Story.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά» αναφώνησε, γελώντας, ο Βασίλης Καρράς και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να μιλήσει για τον αγαπημένο του συνάδελφο με τον Βασίλη Καρρά να αποκρίνεται με νόημα: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους» ανέφερε, ακόμα, ο Βασίλης Καρράς.

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στο Ισραήλ για νέα πυραυλική επίθεση της Χαμάς – Ήχησαν εκ νέου οι σειρήνες
Επόμενο άρθροΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ από ΛΑΡΙΣΑ: “Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Κώστα Αγοραστό να κερδίσει αυτή τη μάχη”