Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ: “ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ οι ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ –...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ: “ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ οι ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ”

100
0

Τη διαβεβαίωση ότι οι τρεις κυκλικοί κόμβοι που έχουν προγραμματιστεί στη Νέα Ιωνία θα γίνουν, έδωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθές, είπε ότι η Δημοτική Αρχή κοιτάει μπροστά και οι μειοψηφίες έχασαν κατά κράτος.

Με αφορμή την απόφαση για την κοπή δύο δέντρων επί της οδού Μαιάνδρου με Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία προς ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, με βάση απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δημοτικός Σύμβουλος της  Ελάσσονος Μειοψηφίας είπε ότι τα δένδρα αυτά (κυπαρίσσια) είναι εκεί χρόνια.

«Η Δημοτική Αρχή δεν μένει στα χρόνια του παρελθόντος, αλλάζει η πόλη, απάντησε ο Αχ. Μπέος.

Όπως είπε, στις οδούς Βενιζέλου και Παρασκευοπούλου βγήκαν οι ανάδοχοι και θα ξεκινήσουν τα έργα των δύο κυκλικών κόμβων, όπως θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο γιατί το θέλει ο κόσμος και γιατί σ’ αυτή την πόλη αποφασίσουν αυτοί που επέλεξε ο Βολιώτικος λαός και «όχι εσείς οι κοπρίτες που ξαπλώνατε στην Ζάχου και Καραμπατζάκη να μην ολοκληρωθεί το έργο και τώρα το χαίρεται όλη η πόλη».

«Δεν ξεχνάμε που κάνατε αναφορές στην Αποκεντρωμένη για να με θέσουν σε αργία, χωρίς να έχει έρθει η απόφαση της Εισαγγελίας.

Είστε η ντροπή της πόλης και συνεχίζετε τώρα να λέτε όχι.

Κάνατε αναφορές στην κα Γεωργίου να μην γίνουν οι κυκλικοί κόμβοι που θέλει ο κόσμος και έβγαλε αρνητική εισήγηση η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων να μη γίνουν οι κόμβοι.

Εμείς θα τους κάνουμε και θα κριθούμε από τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, είπε προς τις μειοψηφίες ότι πέρασαν πέντε χρόνια και δεν θα τους θυμηθεί κανένας, γιατί η Δημοτική Αρχή δημιουργεί και κοιτάει μπροστά και για άλλη μια φορά έχασαν κατά κράτος.

Προηγούμενο άρθροΣΕΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ στο ΒΟΛΟ, μεγέθους 4,9R ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ της ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Επόμενο άρθροΝεκρή 20χρονη σε τροχαίο με μηχανή στη Λάρισα