Αρχική Ελλάδα Καγκουρό παλεύει με σκύλους και τα καταφέρνει

Καγκουρό παλεύει με σκύλους και τα καταφέρνει

33
0


Ένα βίντεο με δύο σκυλιά τα οποία προσπαθούν να επιτεθούν σε ένα μεγάλο καγκουρό έχει αναζωπυρώσει τους ισχυρισμούς ότι τα καγκουρό οδηγούν σκύλους στο νερό για να τα πνίξουν. Στις εικόνες το καγκουρό στέκεται δίπλα στο ρυάκι ενώ τα σκυλιά του γαβγίζουν. Το μαύρο σκυλάκι όρμησε να του επιτεθεί.  Στη συνέχεια, και τα άλλα σκυλιά κινήθηκαν προς το καγκουρό, αλλά κανένα δεν κατάφερε να το δαγκώσει.

Αφού “στρίμωξαν” το καγκουρό στην άλλη πλευρά των νερών, τα σκυλιά υποχώρησαν και επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Ορισμένοι θεατές εξέφρασαν ανησυχία, με έναν να ισχυρίζεται ότι «τα καγκουρό οδηγούν τα σκυλιά στο νερό για να τα πνίξουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα καγκουρό δεν παρασύρουν τα σκυλιά σε κίνδυνο, υποχωρούν στο νερό ως τελευταία λύση για να αμυνθούν από την επίθεση. «Απάντησε μόνο για αυτοάμυνα, και αυτό είναι ξεκάθαρο στο βίντεο», είπε η Alyssa Wormald, από την Ένωση Βικτωριανού Καγκουρό.

Η Wormald επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη των σκύλων επειδή δεν κρατούσε τα κατοικίδια μακριά από το καγκουρό. Είπε ότι ένα δάγκωμα σκύλου θα μπορούσε να είναι αρκετό για να σκοτώσει το άγριο ζώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τόσο αναστατωμένο να βλέπεις αυτό το υπέροχο καγκουρό να υποχωρεί τρομαγμένο στο νερό. Το πιο λυπηρό μέρος είναι ότι αν υποστεί μόνο ένα δάγκωμα, πιθανότατα θα πεθάνει αργά από μόλυνση», είπε.

«Σοβαρά γιατί αφήνεις τα σκυλιά σου κοντά σε [ένα] φτωχό καγκουρό», έγραψε ένα άτομο. «Έλεγξε τα σκυλιά σου, ευτυχώς ήταν καγκουρό και όχι παιδί», είπε ένας άλλος.

Το καγκουρό  δεν τραυματίστηκε.

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: Πάσχα στην Εικοσιφοίνισσα, στις Παναγίες της Ξάνθης και στη μονή του Αγίου Αρσενίου
Επόμενο άρθροΗ ηλεκτρική Vector της Arc V LTD δύσκολα θα συνεχίσει να παράγεται