Αρχική Κόσμος ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε 33χρονο τρανς να προσπαθεί να αρπάξει παιδιά από σχολείο

ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε 33χρονο τρανς να προσπαθεί να αρπάξει παιδιά από σχολείο

28
0


Οι γονείς στο Κολοράντο είναι εξοργισμένοι και φοβισμένοι καθώς ένας τρανσέξουαλ άνδρας φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει έναν μαθητή δημοτικού σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, αφού κατάφερε να μπει στην ιδιοκτησία χωρίς πρόβλημα.

Aνακάλυψαν πως το 2011 είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέληση του άλλου προσώπου

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει τη στιγμή που ο 33χρονος Solomon Galligan, ο οποίος είναι σεξουαλικός παραβάτης, προσπαθεί να απαγάγει ένα μικρό αγόρι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο δημοτικό του σχολείο.

Το χρονικό

Ο Solomon Galligan καταγράφηκε από την κάμερα να μπαίνει σε ένα γήπεδο του δημοτικού σχολείου Black Forest Hills στην Ορόρα του Κολοράντο γύρω στις 14:20 στις 22 Απριλίου.

Στη συνέχεια, φαίνεται να κυνηγά προσπαθώντας να πιάσει ένα παιδί με την κουβέρτα που κρατούσε ενώ όταν αυτό ξέφυγε, προσπάθησε να πιάσει ένα άλλο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν και να φωνάζουν «άγνωστος κίνδυνος» όταν αντιλήφθηκαν τις κακές προθέσεις του άνδρα.

Ο Solomon Galligan κατάφερε να πιάσει ένα παιδί αλλά εκείνος ξέφυγε όταν ο Galligan σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του.

Ποιος είναι ο άνδρας

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδί που καταδίωκε ο άνδρας ενημέρωσε τις αρχές ότι ο ύποπτος είχε μακριά ράστα μαλλιά και ήταν ντυμένος με σκούρο παντελόνι και μπλε φούτερ με κουκούλα.

Το παιδί ανέφερε ότι είχε λευκή σκόνη στο πρόσωπό του και μύριζε αλκοόλ. Αμέσως μετά το περιστατικό, ένας γονέας ειδοποίησε το προσωπικό του σχολείου ότι ένας άνδρας που ταίριαζε στην περιγραφή του υπόπτου εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικές αρχές πλησίασαν τον Galligan στο φαρμακείο, αυτός ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μετά από έλεγχο, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι ο Galligan ήταν εγγεγραμμένος σεξουαλικός παραβάτης.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν πως το 2011 είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέληση του άλλου προσώπου.

Ο Galligan συνελήφθη για απαγωγή δευτέρου βαθμού. Αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή της κομητείας Arapahoe με εγγύηση 25.000 δολαρίων σε μετρητά ή με εγγύηση. Ο Galligan, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως άνδρας, είχε μοιραστεί στο παρελθόν αναρτήσεις σχετικά με τη μετάβαση του φύλου του.



in.gr

Προηγούμενο άρθροΝέο Renault Symbioz: Οικογενειακό, οικονομικό και πολλά υποσχόμενο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Η στάση λεωφορείου που μετατράπηκε σε εντυπωσιακή βιβλιοθήκη