Αρχική Ελλάδα Πήγε τον… νεκρό θείο της στην τράπεζα για να υπογράψει δάνειο!

Πήγε τον… νεκρό θείο της στην τράπεζα για να υπογράψει δάνειο!

35
0


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Bangu, μια γειτονιά στη δυτική περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία. Όπως αποκαλύπτει η DailyMail, μια γυναίκα οδήγησε το άψυχο σώμα του θείου της σε μια τράπεζα και φέρεται να προσπάθησε να τον κάνει να «υπογράψει» ένα δάνειο στο όνομά της ενώ κρατούσε το κεφάλι του ψηλά μπροστά στο προσωπικό που υποπτεύθηκε τα όσα συνέβαιναν και την ρώτησε γιατί ο ηλικιωμένος φαινόταν τόσο χλωμός.

Τραπεζικοί υπάλληλοι άρχισαν να τους βιντεοσκοπούν και κατέληξαν να καλέσουν ασθενοφόρο και αστυνομία καθώς εκείνη χρησιμοποίησε το χέρι της για να κρατήσει το κεφάλι του νεκρού συνταξιούχου όρθιο και του είπε: «Θείε, ακούς; Πρέπει να το υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλάνα έδειξαν τη γυναίκα να λέει στον νεκρό να πιάσει το στυλό καλά καθώς το έβαλε ανάμεσα στα δάχτυλά του και τον παρότρυνε να υπογράψει το χαρτί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Ένας υπάλληλος τράπεζας που παρακολουθούσε τη σκηνή είπε στη γυναίκα: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται καλά. Είναι πολύ χλωμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη απάντησε: «Έτσι είναι» πριν πει στον νεκρό: «Αν δεν είσαι καλά, μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να ξαναπάς στο νοσοκομείο;».

Το βίντεο έδειχνε το κεφάλι του νεκρού να ταλαντεύεται μπρος-πίσω προτού πιάσει τον λαιμό του με το χέρι της για να το σταθεροποιήσει.

Η γυναίκα που τον οδήγησε το πτώμα στην τράπεζα, συνελήφθη και είπε στην αστυνομία ότι ήταν η ανιψιά του.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελέγχουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης εντός και εκτός της τράπεζας για να δουν εάν η γυναίκα ήταν μόνη της ή με συνεργούς.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΝαδάλ: «Τώρα πρέπει να δω αν είμαι ικανός να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο»
Επόμενο άρθρο«Τσίμπησε» στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο