Αρχική Ελλάδα Ναδάλ: «Τώρα πρέπει να δω αν είμαι ικανός να συνεχίσω με αυτόν...

Ναδάλ: «Τώρα πρέπει να δω αν είμαι ικανός να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο»

30
0


Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στα γήπεδα και στις νίκες στο αγαπημένο του τουρνουά το Open της Βαρκελώνης, 102 ημέρες μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα του στα προημιτελικά του Μπρίσμπεϊν. Ο 37χρονος Ισπανός, με 22 τίτλους Grand Slam, έχει υποχωρήσει στην 646η θέση στον κόσμο, και στο ματς όμως κόντρα στον Φλάβιο Κομπόλι κέρδισε με 6-2, 6-3 και πήρε την πρόκριση για το δεύτερο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα ο Ναδάλ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους και δήλωσε για τη νίκη του: «Ειλικρινά, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ όλη την κατάσταση και να προσπαθήσω να κάνω σωστές κινήσεις σ’ ένα τουρνουά που είναι πολύ ξεχωριστό για μένα και με γεμίζει έντονα συναισθήματα. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ αλλά τα κατάφερα και είχα τον έλεγχο. Τώρα πρέπει να δω αν είμαι ικανός να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο», τόνισε σχετικά, εμφανώς συγκινημένος, και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα το βασικό είναι να βελτιωθώ. Υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω και θα μπορούσαν να μου δώσουν την ευκαιρία να παίξω καλύτερα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα και φυσικά στα επόμενα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Προσπάθησα να μην βάλω όλη την ένταση στο σερβίς μου. Δεν είμαι σε θέση να σερβίρω στο 100%. Δεν ένιωσα πόνους, αλλά δεν έχω καταφέρει να σερβίρω πολύ τους τελευταίους δύο μήνες. Απλά προσπαθώ να κάνω όσα μπορώ και πρέπει να κάνω, χωρίς να υπερβάλω. Προσπαθώ να πιεστώ μόνο όταν χρειάζεται.»



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροEuroNASCAR: Δύο φορές στο βάθρο ο Θωμάς Κρασώνης στη Βαλένθια
Επόμενο άρθροΠήγε τον… νεκρό θείο της στην τράπεζα για να υπογράψει δάνειο!