Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ: Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ στο ΒΟΛΟ να ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ...

ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ: Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ στο ΒΟΛΟ να ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

478
0

Το χρονολόγιο της πτήσης του έμπειρου χειριστή Μιχάλη Λάμπου ο οποίος μετά την πτώση του ελικοπτέρου του αγνοείται στ’ ανοιχτά παραλίας στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 8 το πρωί από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο.

Στις 9 ο Μιχάλης Λάμπος αποφασίζει να κάνει στάση στο Μαντούδι λόγω της κακοκαιρίας.

Περιμένει να κοπάσουν τα φαινόμενα και μια ώρα και 13 λεπτά μετά, στις 10.13 αναχωρεί από το Μαντούδι με προορισμό το Βόλο.

Όμως όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις 10.24 το ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα.

Στην θαλάσσια περιοχή συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετέχει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με το ελικόπτερο που έπεσε:

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ και ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ: “ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ – ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για τη ΔΙΚΗ σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΜΕΤΑ για να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ το ΕΡΓΟ των ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ”
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ELIAS, ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ: ΠΟΤΑΜΙΑ οι ΔΡΟΜΟΙ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ και ΝΕΡΟ…