Αρχική Ελλάδα 10 χρόνια ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show

10 χρόνια ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show

29
0


Αφορμή η συμπλήρωση δέκα χρόνων αδιάκοπης παρουσίας για την μεγαλύτερη έκθεση για τη Θάλασσα, τόσο από πλευράς εκθετών όσο και επισκεψιμότητας.

Πολλοί οι λόγοι για να γιορτάσουμε το 2025 αυτή την ομολογουμένως άκρως επιτυχημένη πορεία των 10 ετών. Από το 2014, η Boat & Fishing Show αποτελεί το σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και λάτρεις του σκάφους, της αλιείας και του θαλάσσιου τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο αυτό το διάστημα, περισσότεροι από 500.000 επισκέπτες, πάνω από 30.000 εμπορικοί επισκέπτες, επισκέφτηκαν τα 700 και πλέον εκθεσιακό περίπτερα Ελλήνων και ξένων εκθετών από 17 χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναδείχθηκαν Ελληνικά ναυπηγεία σκαφών αναψυχής και κλείστηκαν μεγάλες εμπορικές συμφωνίες σε Ελλάδα και σε άλλες ξένες χώρες. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά περισσότερα από 300 νέα μοντέλα σκαφών αναψυχής.

Στη διάρκεια των εκθέσεων πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ημερίδες και σημαντικά συνέδρια με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ειδικών σε θέματα αλιείας και φορέων του Θαλάσσιου Τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, προέβαλαν όλες τις δράσεις των εκθετών στο χώρο της Θάλασσας, πριν και κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, μεταφέροντας σε πολλές χώρες, τα Ελληνικά σκάφη αναψυχής αλλά και τις υπηρεσίες Θαλάσσιου Τουρισμού που στη χώρα μας είναι πολύ ανεπτυγμένες.

Από το 2022 η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo, διέκρινε το κενό που υπήρχε στο χώρο της Θάλασσας και του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα και έτσι δημιουργήθηκε η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, με επίκεντρο την πόλη της Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με εμπορικές συμφωνίες στις αγορές των Βαλκανίων, η έκθεση Boat &  Fishing Show – Sea & Tourism Expo, δίνει ραντεβού για το 2025 σε δύο επετειακές εκθέσεις σε Αθήνα και συγκεκριμένα στο MEC Παιανίας από τις 13-16 Μαρτίου και στη ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από τις 17-19 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.boatfishingshow.gr

https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: Έξι στους δέκα «μόλις τα βγάζουν πέρα» – Κλιμάκωση των προβλέψεων για άνοδο των τιμών
Επόμενο άρθροΑγγλία: Καθηγητής βρίσκει στον κήπο του σπιτιού του πέτρα με αρχαία γραφή