Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑ από ΣΦΙΓΓΑ και ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ στα ΤΟΥΝΕΛ της ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑ από ΣΦΙΓΓΑ και ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ στα ΤΟΥΝΕΛ της ΣΤΥΛΙΔΑΣ

191
0

Παρολίγο να σημειωθεί σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό και μάλιστα στα τούνελ της Στυλίδας, το μεσημέρι της Τετάρτης όταν γύρω στις 2 το μεσημέρι 56χρονος οδηγός νταλίκας δέχτηκε τσίμπημα από σφίγγα την ώρα που κινούνταν στο 2ο τούνελ κι άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πριν λιποθυμήσει ο άνθρωπος πρόλαβε και ειδοποίησε τον συνάδελφο του οδηγό που ακολουθούσε.

Στη συνέχεια κατάφερε να σταματήσει το όχημα – που κουβαλούσε μεγάλο μηχάνημα έργου – ακριβώς στην έξοδο της σήραγγας και στην άκρη οριακά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Το συνοδευτικό όχημα που ακολουθούσε τις δύο νταλίκες, ειδοποίησε με τη σειρά του το ΕΚΑΒ και την Κινητή Μονάδα με αναισθησιολόγο γιατρό η οποία έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Οι ενέργειες των διασωστών ήταν σωτήριες, καθώς η άμεση χορήγηση των ενδοφλέβιων φαρμάκων επανέφεραν τον 56χρονο, τον οποίο στη συνέχεια παρέδωσαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, καλά στην υγεία του.

Προηγούμενο άρθροΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: «ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ η ΜΑΝΑ μου ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΡΙΤΣΟ. ΟΣΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ και να ΗΜΟΥΝ, ΚΑΤΙ θα ΡΙΖΩΝΕ»
Επόμενο άρθρο10 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (ΛΑΛΑΡΙΑ-ΠΑΠΑ-ΝΕΡΟ) που ΛΑΤΡΕΨΑΝ οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, για να ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΕΣ να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ του ΧΡΟΝΟΥ