Αρχική Ελλάδα Συντήρηση κλιματιστικού: Το Α και το Ω για ένα δροσερό καλοκαίρι

Συντήρηση κλιματιστικού: Το Α και το Ω για ένα δροσερό καλοκαίρι

31
0


Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει αρχίσει και είναι ή δεν είναι η αγαπημένη σου εποχή, η ζέστη είναι το βασικό χαρακτηριστικό της. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, δεδομένης και της κλιματικής αλλαγής, η θερμοκρασία έχει αυξηθεί κι άλλο με αποτέλεσμα η αγορά ενός air condition να είναι βασική προϋπόθεση για να επιβιώσεις και όχι απλά επιλογή! Δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά την τελευταία διετία, ακόμα κι αυτοί που δεν είχαν κλιματιστικό, αποφάσισαν να επενδύσουν σε ένα για να βγάλουν τις δύσκολες μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς πως η κατάλληλη εποχή για τη συγκεκριμένη αγορά είναι τώρα, αφού τους επόμενους μήνες θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, αφού όλοι θα αναζητούν ένα. Οι επαγγελματίες δε που θα μπορούν να στα τοποθετήσουν, θα είναι δυσεύρετοι. Όπως καταλαβαίνεις, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, οπότε ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που θα σου κάνουμε και σκέψου τι ταιριάζει στον χώρο σου, στο πορτοφόλι αλλά και τη διάθεσή σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δώσε σημασία σε όλες τις δυνατότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναζητώντας όμως το σωστό air condition στην αγορά, χρειάζεται να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στο σπίτι σου. Καθώς τα κλιματιστικά κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και είδη – όπως και τιμές- χρειάζεται να γνωρίζεις ακριβώς τις ανάγκες της οικογένειάς σου, αλλά και το τι ακριβώς προσφέρει το καθένα. Για παράδειγμα, τα φίλτρα του air condition συμβάλλουν εξίσου στην προστασία του αέρα από σωματίδια σκόνης ή από βακτήρια αλλά και στη συντήρηση του ποιοτικού αέρα στον χώρο σου γι’ αυτό θα ήταν καλό να τα ελέγξεις και αυτά πριν την αγορά.  

Το φίλτρο Τιτανίου Απατίτη που διαθέτει το κλιματιστικό ATXC25D/ARXC25D της Daikin εξασφαλίζει -μεταξύ άλλων- πως θα συγκρατούνται τα μεγαλύτερα σωματίδια της σκόνης που αιωρούνται στον αέρα και θα απομακρύνονται από τη ροή του αέρα προτού εισέλθουν στην κλιματιστική μονάδα. Το air condition που σου προτείνουμε είναι ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ το γεγονός ότι είναι Inverter με ονομαστική απόδοση 24.000 BTU/h το καθιστά ικανό να φέρει την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο σου. Έχει εύρος θερμικής απόδοσης από 7.800 έως 30.700 BTU/h για να μην κρυώνεις τα βράδια του χειμώνα, και εύρος ψυκτικής απόδοσης από 7.800 έως 24.900 BTU/h για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Kαθαρός αέρας και οικονομία

Συνεχίζοντας να εστιάζουμε στην υγιεινή ατμόσφαιρα του αέρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού, μια καλή πρόταση είναι και το TRN/TRG-2328ZR της Toyotomi ώστε να απολαμβάνεις ασταμάτητα ιδανικό κλίμα και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου, αφού λειτουργεί πλήρως οικονομικά χωρίς να επιβαρύνει τα οικιακά σου έξοδα! 

Και επειδή όντως η οικονομία στις μέρες μας είναι το παν, σημείωσε πως λειτουργεί με τεχνολογία Inverter, ενώ σου δίνει και την επιλογή energy saving που εξασφαλίζει τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για να μην «καρδιοχτυπάς» για τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος όσο το βλέπεις να λειτουργεί! Και το σημαντικότερο; Διαθέτει ειδικά φίλτρα που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και απαλλάσσουν τον αέρα από βλαβερά σωματίδια!

Πολλές δυνατότητες, ένα εργαλείο

Μιλώντας για κλιματιστικά, το μυαλό όμως πάει αυτόματα και στη συντήρηση, την οποία πρέπει να κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για το καλό της συσκευής αλλά και της υγείας σου. Αν βαριέσαι αυτή τη διαδικασία και θες να γλιτώνεις περιττό κόπο και χρόνο, ξέχνα την τακτική συντήρηση του κλιματιστικού σου και κάνε δικό σου το κλιματιστικό ASI09DW30/ASO09DW30 της Bosch. Η εσωτερική μονάδα διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού, που αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων και, κατά συνέπεια, τη διασπορά τους στην ατμόσφαιρα.

Ιδανικό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι, καλύπτει με τη δράση του χώρους έως και 18m², ενώ λειτουργεί πολύ οικονομικά – τόσο στην ψύξη, όσο και στη θέρμανση – χάρη στην υψηλή ενεργειακή του απόδοση. Και το καλύτερο; Μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις που θες από απόσταση αφού το κλιματιστικό σου συνδέεται με το smartphone ή το tablet σου μέσω WiFi! 

Eξαιρετική επιλογή που αξίζει τα χρήματά της είναι και το κλιματιστικό τοίχου ASYG12KETE-B/AOYG12KETA της Fujitsu, αποκλειστικά για εσένα που θες να διαμορφώνεις την θερμοκρασία του δωματίου… αποδοτικά και οικονομικά! Έχει απόδοση 12.000BTU/h, υψηλούς δείκτες SEER/SCOP και πιστοποίηση Eurovent.  Για να έχεις και πιστοποιημένα μία αποδοτική συσκευή. Σε όλα της! Διαθέτει φίλτρα ιόντων και κατεχίνης μήλου, που εξαλείφουν αποτελεσματικά τις οσμές, τη σκόνη, τους μικροοργανισμούς και τη μούχλα. Έχε στο νου σου, ότι είναι μία συσκευή που μπορεί να γίνει και «έξυπνη», αρκεί να τη συνδέσεις και με το Wi-Fi του σπιτιού.

To air condition έχει φίλτρο με απόσταγμα κατεχίνης μήλου, το οποίο με την βοήθεια του στατικού ηλεκτρισμού «πιάνει» τη λεπτή σκόνη, τους αόρατους σπόρους μούχλας και τους παθογόνους μικροοργανισμούς και στη συνέχεια τα αδρανοποιεί. Ακόμα, έχει και φίλτρο ιόντων μακράς διαρκείας που εκπέμπει εμποτισμένα κεραμικά σωματίδια και εξαλείφει τις οσμές.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στη Γάζα: «Κοντά στην κατάρρευση οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις» – Νέα κραυγή απόγνωσης από τον ΟΗΕ
Επόμενο άρθροΕπίσημο: Νέο Kia EV3 με 600χλμ. αυτονομία, ευρεία οθόνη 30 ιντσών και 204 άλογα