Αρχική Ελλάδα F1: Αλλάζει όνομα η Ferrari μετά τη μεγάλη συνεργασία της με την...

F1: Αλλάζει όνομα η Ferrari μετά τη μεγάλη συνεργασία της με την HP

28
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Ferrari και η HP ανακοίνωσαν μια ιστορική, πολυετή συνεργασία. Συνδέοντας δύο από τις πιο εμβληματικές εταιρείες στον κόσμο, η συνεργασία περιλαμβάνει μια κοινή δέσμευση για την προώθηση της βιώσιμης καινοτομίας και την επιτάχυνση της στοχευμένης τεχνολογίας στην ομάδα Scuderia Ferrari Formula 1, στην ομάδα Scuderia Ferrari Esports και στην Scuderia Ferrari Driver Academy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το λογότυπο της HP θα κάνει το ντεμπούτο του στα μονοθέσια της Maranello F1 πριν από το Grand Prix του Μαϊάμι που έχει προγραμματιστεί για τις 3-5 Μαΐου, όπου η ομάδα θα αρχίσει να αγωνίζεται ως Scuderia Ferrari HP. Η ομάδα Scuderia Ferrari Esports και το μονοθέσιο Scuderia Ferrari με οδηγό τη Maya Weug στη γυναικεία κατηγορία F1 Academy, η οποία θα ξεκινήσει το 2023, θα αγωνίζεται επίσης με το νέο όνομα.

Συνδυάζοντας την κληρονομιά με στόχο το μεγαλύτερο αντίκτυπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η HP και η Ferrari δεσμεύονται να επιταχύνουν τη βιώσιμη καινοτομία είτε μέσω της τεχνολογίας είτε μέσω του αθλητισμού. Οι εταιρείες θα συνεργαστούν επίσης για να επεκτείνουν τις επιμορφωτικές πρωτοβουλίες μέσα στις ομάδες και τις κοινότητές τους και να δημιουργήσουν αντίκτυπο για τις επόμενες γενιές.

Ενίσχυση των ομάδων μέσω της τεχνολογίας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ενσωμάτωση των προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής απόδοσης της HP, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων υπολογιστών και συσκευών, της τεχνολογίας διασκέψεων και των δυνατοτήτων εκτύπωσης, θα επιτρέψει στη Scuderia Ferrari HP και στις άλλες αγωνιστικές ομάδες του Prancing Horse να εκτοξεύσουν την ακρίβεια της προετοιμασίας και να βελτιστοποιήσουν τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, εντός και εκτός πίστας.

Πρεμιέρα στο Grand Prix Μαϊάμι

Πριν από το Grand Prix Μαϊάμι, εκπρόσωποι και των δύο οργανισμών θα είναι παρόντες στην αποκάλυψη του χρώματος Scuderia Ferrari HP, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια μοναδική ειδική έκδοση σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Μαϊάμι. Θα παρευρεθούν ο CEO της Ferrari, Benedetto Vigna, ο Team Principal της ScuderiaFerrari HP, Fred Vasseur, οι οδηγοί της ομάδας, Charles Leclerc και Carlos Sainz, και ο CEO της HP, Enrique Lores.

“Ο ιδρυτής μας, μας μετέδωσε τη συνεχή θέλησή του για πρόοδο. Από αυτήν πηγάζει η προσπάθειά μας να καινοτομούμε στους δρόμους και στις πίστες, καθώς και η δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον, από την ουδετερότητα του άνθρακα μέχρι την εκπαίδευση της νέας γενιάς”, δήλωσε ο Benedetto Vigna, CEO της Ferrari.

“Στην HP συναντήσαμε τις ίδιες αξίες, οι οποίες την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας και να αντιμετωπίσουμε μαζί νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Με την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την εξαιρετική δεξιοτεχνία να τροφοδοτούν το μέλλον, η συνεργασία μεταξύ της HP και της Ferrari ταιριάζει απόλυτα”, δήλωσε ο Enrique Lores, CEO της HP.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤα «Λαζαράκια» και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου
Επόμενο άρθροΒελόπουλος: Η δήλωση Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Μητσοτάκη