Αρχική Ελλάδα Ντόη, να η ευκαιρία… – Zougla

Ντόη, να η ευκαιρία… – Zougla

25
0


Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22:00, Cosmote Sport 4) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και στο οποίο οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με άλλο κεντρικό δίδυμο.

Κι αυτό γιατί ο Παναγιώτης Ρέτσος συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρ και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

Στο πλευρό του Κάρμο στη μεθαυριανή ρεβάνς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ντόη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα έχει χάσει έδαφος το τελευταίο διάστημα στο rotation των στόπερ των Πειραιωτών.

Στον επαναληπτικό λοιπόν με την τουρκική ομάδα καλείται να πιάσει την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να δηλώσει ένα βροντερό «παρών» στον Μεντιλίμπαρ, αποδεικνύοντάς του ότι θα πρέπει να υπολογίζει περισσότερο σε αυτόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ματς στην Πόλη ο Βάσκος προπονητής έχει επιστρατεύσει τον 19χρονο Ισίδωρο Κουτσίδη από την Β΄ ομάδα των «ερυθρόλευκων», ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τουρκία.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροEuroleague: Μαθαίνει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΣοκ και θρήνος με τον θάνατο του αστυνομικού στο Πασαλιμάνι