Αρχική Ελλάδα Κουίζ Κασσελάκη για βουλευτή της ΝΔ

Κουίζ Κασσελάκη για βουλευτή της ΝΔ

21
0


Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ο ίδιος αναφέρει με ανάρτηση του στο Χ (πρώην Twitter ), δεν ζήτησε τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη, για τις ομοφοβικές δηλώσεις εναντίον του, ώστε με αυτό τον τρόπο να «διαπιστώσει αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης, έχει από μόνος του την ηθική να αποβάλλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή».

Ο πρόεδρος του Σύριζα σχολιάζει με δηκτικό τρόπο, πως ο Πρωθυπουργός δεν χαραμίζει ούτε έδρα από τις 157 που διαθέτει για «να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, με αφορμή το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. καλεί τους ανθρώπους του Κέντρου να αναρωτηθούν. « Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση Κασσελάκη

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε; Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.

Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ. Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δε ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας. Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές. Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροANEKΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΗ Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής