Αρχική Ελλάδα Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα σε πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών

Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα σε πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών

21
0


Μάρμαρα, τούβλα, ξύλινα ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, γκαζάκια, δεκάδες άδεια μπουκάλια, στουπιά, πλαστικά μπιτόνια με υπολείμματα βενζίνης και κροτίδα μεγάλης ισχύος. Αυτά ήταν μερικά από τα όσα κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών μέσα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου έκαναν έρευνα παρουσία εισαγγελέα. Είχαν προηγηθεί επεισόδια, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας μια ομάδα νεαρών, «επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με ιδιαίτερη σφοδρότητα, αψηφώντας τον κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά οι αστυνομικοί».

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ατόμων «στην οδό Κορίνθου, στην Πάτρα, μπροστά από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, κατέλαβαν το οδόστρωμα και απέκλειαν σταδιακά την κυκλοφορία, ενώ με την χρήση σπρέι προκαλούσαν φθορές σε διερχόμενα αστικά λεωφορεία αναγράφοντας συνθήματα  για κατηγορούμενο, που έχει συλληφθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης». Οι νεαροί επίσης έγραφαν συνθήματα σε διερχόμενα αυτοκίνητα και λεωφορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και τότε δημιουργήθηκε ένταση. Τελικά, οι αρχές συνέλαβαν 25 άτομα τα οποία σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν επίσης ψηφιακά πειστήρια, κεντρικές μονάδες Η/Υ και αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB και εκτυπωτές, τα οποία θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το κτήριο μετά την έρευνα σφραγίστηκε και παραδόθηκε στο Δήμο Πατρών.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Τάκης Χατζόπουλος, σκηνοθέτης στην εκπομπή «Παρασκήνιο»
Επόμενο άρθροΝτραγκόφσκι: «Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»