Αρχική Κεντρική Ελλάδα Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: “EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, OXI ZHTIANOI”

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: “EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, OXI ZHTIANOI”

263
0

Σε ευθεία αντιπαράθεση και ρήξη με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ήλθαν τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία, από τον πρώτο κιόλας μήνα ανάληψης των καθηκόντων τους.

Στην κόντρα οδήγησε η άρνηση της Εταιρείας διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου να παραχωρήσει 10 δωρεάν κάρτες για την χρήση των λιφτ στους εθελοντές της Λέσχης, οι οποίοι συστηματικά μεριμνούν για την ασφάλεια των σκιέρ και των επισκεπτών, επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις ατυχημάτων και απεγκλωβισμών.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, καταγγέλλει με ανάρτησή του στα social media ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του Χιονοδρομικού του διεμήνυσε από την πρώτη κιόλας επικοινωνία που είχα “αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε”, ενώ στη συνέχεια αμφισβήτησε την ικανότητα των εθελοντών  για να κάνουν διάσωση στο βουνό, όπως επίσης την νομιμότητα και την πιστοποίηση της ομάδας.

Ακολούθησε επικοινωνία με την Αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η οποία ζήτησε χρόνο για την επανεξέταση του αιτήματος χορήγησης των 10 καρτών στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, για να του ανακοινώσει τελικά ο διευθύνων σύμβουλος ότι αποφασίστηκε να δοθούν 4 κάρτες.

“Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε και άντε γεια”, απάντησε ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος μέσα από την ανάρτησή του διαμηνύει ότι οι εθελοντές της Λέσχης δεν έχουν καμία ανάγκη τις κάρτες και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες όταν τους χρειάζονται.

Δείτε την ανάρτηση:

Προηγούμενο άρθροΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ το ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA – ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ στη ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ του KAΡΚΙΝΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ