Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ από ΚΑΡΔΙΑΣ: “ΔΟΥΛΕΨΑ ΕΝΤΙΜΑ, μου ΧΡΕΩΣΑΝ την ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΒΓΗΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ, τα...

ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ από ΚΑΡΔΙΑΣ: “ΔΟΥΛΕΨΑ ΕΝΤΙΜΑ, μου ΧΡΕΩΣΑΝ την ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΒΓΗΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ, τα ΞΑΝΑΛΕΜΕ από ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ”

1430
0

ΕΜΦΑΝΩΣ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ!

ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΧΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΩΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΑΚΟΠΟΤΑΜΟΥ- ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΟΥΡΙ, ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ, ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΚΟΜΒΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΜΑΡΩΝ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΕΘΕΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΕΣΤΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…

ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ, ΗΡΕΜΗ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΑΞΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΤΡΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΙ ΤΗΣ, ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.
“ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ”.
ΔΗΛΩΣΕ ΗΡΕΜΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ.
ΤΕΛΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ  ΕΚΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ
Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΣυναγερμός κοντά στην έδρα των ΜΑΤ – Βρέθηκε βόμβα και εξουδετερώθηκε