Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΑΙ ΠΑΛΙ στο ΕΔΩΛΙΟ ο «ΚΑΜΕΛ», που ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ –...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ στο ΕΔΩΛΙΟ ο «ΚΑΜΕΛ», που ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε ΦΥΛΑΚΙΣΗ 18 ΜΗΝΩΝ που ΠΡΕΠΕΙ να ΕΚΤΙΣΕΙ

376
0

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε ξανά χθες ο «Κάμελ», που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας και είχε κάνει έφεση κατά καταδίκης του σε 23 μήνες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 39χρονος, που είχε γίνει … «φόβος και τρόμος» γυναικών που περπατούσαν στον δρόμο και σε μερικές περιπτώσεις έριχνε στο πρόσωπό τους βενζίνη, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, ποινή που θα εκτίσει στο σύνολό της.

Η υπόθεση δικάστηκε παρουσία του κατηγορούμενου που έγινε μεταγωγή από τις φυλακές Λάρισας με τις κατηγορίες της απειλής κατά συρροή, εξύβρισης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το Δικαστήριο τον αθώωσε για την οπλοφορία και την οπλοχρησία, που δεν αποδείχτηκε, τον έκρινε ένοχο και τις δύο πρώτες κατηγορίες και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, ποινή που θα εκτίσει στο σύνολό της.

Τα περιστατικά
Ο 39χρονος στις 15 Ιανουαρίου 2023 εντόπισε μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών, που περπατούσε στην οδό Ρήγα Φεραίου για να πάει στη δουλειά της, την έπιασε από το πίσω μέρος του λαιμού, ενώ στο χέρι του κρατούσε μαχαίρι και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Στις 13 Ιανουαρίου το απόγευμα πλησίασε μια 19χρονη, την έβρισε και την απείλησε ότι θα της ρίξει βενζίνη, ενώ στα χέρια του κρατούσε ένα μπουκάλι που πιθανόν περιείχε βενζίνη.

Τέλος, στις 16 Ιανουαρίου 2023 στη Ν. Ιωνία, βρήκε μια 31χρονη γυναίκα, που πήγαινε να ανοίξει κατάστημα στο οποίο εργάζεται την έβρισε και σήκωσε το χέρι να τη χτυπήσει.

Ο 39χρονος που είναι γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, τον Ιούνιο του 2018 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών τον Ιούνιο γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το ηλικίας 16 μηνών παιδάκι και τον 30χρονο πατέρα του στην Ερμού και αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε τα 3/5 της ποινής του.

Το 2018 καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτισε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 60 ημερών, για να εκτίσει ποινή 20 ημερών και να αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο του 2021.

Προηγούμενο άρθροΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στο ΣΠΙΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΦΟΡΑ
Επόμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ… ΕΛΕΟΣ!!