Αρχική Ελλάδα ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: “ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ την ΜΙΣΗ Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ”-Η ΓΕΝΙΑ του...

ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: “ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ την ΜΙΣΗ Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ”-Η ΓΕΝΙΑ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ

124
0

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι πολλοί θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός ξεχνά και ξεχνά γρήγορα, κάτι που όμως δεν ισχύει σε καμία  περίπτωση.

Η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και οι αθρόες αποχωρήσεις από την  αντιπολίτευσης φέρνει καταιγίδα αποκαλύψεων για τον τρόπο που κυβερνάται η χώρα διαχρονικά, σύμφωνα με πολιτικούς τους κόμματος αυτού φυσικά.

Αυτός ο ορυμαγδός αποκαλύψεων δείχνει ότι η χώρα μας, 50 χρόνια μετά την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά μας για να βελτιώσουμε την πολιτική ζωή της χώρας μας.

Ένας από τους αποχωρήσαντες ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέφανος Τζουμάκας έκανε μια δήλωση βόμβα.

“Ο Κασσελάκης είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Με τον ίδιο κουβεντιάσαμε μετά την δολοφονία οπαδού στο γήπεδο της ΑΕΚ, οι ιδιοκτήτες, οι καναλάρχες, αυτού πουλάνε ναρκωτικά, αυτοί έχουν τις ομάδες και έχουν το πόπολο και τον ελέγχουν, θα το λέω διότι ξέρω ποιος έχει την εξουσία στην χώρα. Τα αφεντικά που ήμουν στην βουλή είχαν αγορασμένη την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, και τότε τα είπα και έφυγα.

Θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα. Γιατί έχω πάει τρεις φορές Στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αλλά την εξουσία στη χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία», τόνισε ο ίδιος.

Παρενέβη ο Άκης Παυλόπουλος με τον Στέφανο Τζουμάκα να λέει ότι «ο λαός με έστελνε στην Βουλή και τα αφεντικά πετούσαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους».

Ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να τον διακόψει για να κάνει ερώτηση με τον ο κ. Τζουμάκα να συνεχίζει  «δεν σας ακούω» είπε και συνέχισε : «Τα αφεντικά όταν ήμουν στη Βουλή είχαν αγοράσει τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

«Έφυγα από το υπουργείο Μεταφορών με ξύλο στην κυβερνητική συνεδρίαση . Όρμησαν πάνω μου επειδή δεν υποστήριζα συμφέροντα και προϊόντα της Ανατολικής Γερμανίας», τόνισε ο ίδιος.

Τι σημαίνουν οι αποκαλύψεις του Στέφανου Τζουμακα για το σημερινό πολιτικό σκηνικό

Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι η κρίση σε ένα κόμμα, εν προκειμένω στο ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει από στελέχη του ( πρώην ΠΑΣΟΚ) αποκαλύψεις για το διαχρονικό αλισβερίσι μιας ελίτ στην χώρα με συγκεκριμένο κόμμα που ήταν στην εξουσία για πολλά χρόνια.

Το πρόβλημα είναι είναι αν οι αποκαλύψεις αυτές θα βρουν προσοδοφόρο έδαφος, για την άσκηση περαιτέρω διερεύνησης, και για την αποκάλυψη και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα φυσικά σε αυτά που ακούγονται, αλλά το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί αναλαμβάνουν μόνο την πολιτική ευθύνη και μόνο για τα σκάνδαλα του παρελθόντος, ειδικά επί εποχής Σημίτη.

Ελπίζουμε οι ιστορικοί του μέλλοντος να επισημάνουν με ακεραιότητα την τρομερά δυσοίωνη εποχή διακυβέρνησης της χώρας μας από τον συγκεκριμένο πολιτικό, ανακαλύπτοντας και άλλες κρυφές πτυχές της πολιτικής του, οι οποίες ακόμη και σήμερα μας είναι άγνωστες.

Δεν κατανοούμε καθόλου για ποιο ακριβώς θεάρεστο έργο βραβεύθηκε πρόσφατα ο Κ.Σημίτης, ένας πολιτικός ο οποίος επί ημερών του συνέβησαν τρομερά πράγματα, τα οποία οδήγησαν στα Ίμια, στην χρεοκοπία του 2010, και στην πολιτική κατευνασμού στην εξωτερική πολιτική με Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια, η οποία ακολουθείται πιστά μέχρι σήμερα.

Οι κυβερνήσεις του Κ.Σημίτη και ο ίδιος προσωπικά ενεπλάκησαν στο περιβόητο Swap της Goldman Sachs, για να εισέλθουμε στο ευρώ, οδηγώντας την ελληνική οικονομία μα μαθηματική ακρίβεια μερικά χρόνια αργότερα στην χρεοκοπία ουσιαστικά το 2010, ενώ είχαμε και το τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, που οδήγησε σε πτωχεύσεις και αλλαγή περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων, και για το οποίο δεν πήγε στην δικαιοσύνη κανένας πολιτικός.

Βέβαια, πιθανόν να έχουμε εμπλοκή και σκάνδαλα και επί άλλων κυβερνήσεων, αλλά το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε την χώρα επί 20 τουλάχιστον έτη, εδραιώνοντας μια κατάσταση που την βιώνουμε σήμερα ακόμα πιο άγρια.

Ουσιαστικά μιλάμε για μια καταστροφική περίοδο για την χώρα και τον ελληνισμό, η οποία έχει προεκτάσεις πολιτικού τύπου (εκσυχρονιστικό μπλοκ),έχει και σήμερα αφού δεκάδες υπουργοί και αξιωματούχοι εκείνης της κυβέρνησης κυκλοφορούν σήμερα σε  όλα τα κόμματα.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι πολλοί θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός ξεχνά, και ξεχνά γρήγορα, κάτι που όμως δεν ισχύει σε καμία  περίπτωση.

Προηγούμενο άρθροΟι πιο εκρηκτικοί έρωτες που γεννήθηκαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων και κράτησαν και μετά το τέλος τους
Επόμενο άρθροΠοινή φυλάκισης 12 ετών σε δάσκαλο που αποπλάνησε ανήλικη μαθήτρια