Αρχική Κεντρική Ελλάδα KI OMΩΣ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – 12 ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ και...

KI OMΩΣ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – 12 ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ και ΤΡΕΙΣ στη ΜΕΘ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

206
0

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου όλο το διάστημα υπήρχαν ορισμένες νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ωστόσο καταγράφεται μία ισχνή αύξηση, χωρίς αυτό όμως να είναι ανησυχητικό.

Ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν 7-8 περιστατικά, τώρα νοσηλεύονται 12 με την εικόνα να φαίνεται πως έχει αλλάξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ωστόσο τα περιστατικά αρνητικοποιούνται γρήγορα και τα συμπτώματα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα, ανάλογα όμως και με την περίπτωση του καθενός.

Οι νοσηλείες αφορούν κατά κύριο λόγο ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και συνοσηρότητες.

Σε ότι αφορά πιο βαριά περιστατικά, στη ΜΕΘ με κορωνοϊό αλλά και με άλλα συνοδά προβλήματα νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, άντρες ηλικίας 53, 73 και 78 ετών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το επικαιροποιημένο μονοδύναμο εμβόλιο ΧΒΒ.1.5 κατά της λοίμωξης Covid-19 για όλα τα άτομα ηλικιών 12 ετών και πάνω.

Οι πολίτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με τους ίδιους τρόπους που ίσχυαν έως τώρα: μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και μέσω των φαρμακείων.

Επιπλέον, οι πολίτες που έχουν ήδη προγραμματισμένο ραντεβού με το παλιό εμβόλιο θα λάβουν ένα ενημερωτικό SMS για επαναπρογραμματισμό με το νέο εμβόλιο.

Προηγούμενο άρθροΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ΣΥΡΖΑ
Επόμενο άρθροΕΦΥΓΕ από τη ΖΩΗ ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ Χ. ΓΚΙΛΟΜΑΝΑΚΗΣ