Αρχική Κεντρική Ελλάδα Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ του VOLIOTAKI.GR στην ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για τον ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ της...

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ του VOLIOTAKI.GR στην ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για τον ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ στην ΑΓΡΙΑ

264
0

Δημοσιεύοντας νωρίτερα την απάντηση της κας υφυπουργού, σύμφωνα με την οποία προκύπτει συνυπευθυνότητα αρμοδίων για το ζήτημα του βρεφονηπιακού σταθμού της Μητρόπολης στην Αγρία και διαπιστώνοντας μέσα από το ρεπορτάζ ότι μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτά, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια σχετική ενέργεια, ζητάμε – αιτούμαστε στην κα Μακρή, με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί επίσης, να αναλάβει ως βουλευτής του Νομού όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται, ώστε να λειτουργήσουν τα κατάλληλα εκείνα αντανακλαστικά τα οποία θα ενεργοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μην πλημμυρίσουν ξανά οικισμοί της Αγριάς!

Δεδομένων μάλιστα των καθημερινών καταγγελιών πολιτών ότι υπάρχουν και άλλα κτίρια, που σχετίζονται με την Παιδεία, τα οποία παρατηρήθηκε, κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων, ότι εμπόδιζαν την απρόσκοπτη ροή του νερού μέσα σε ρέματα, με αποτέλεσμα την εκτόνωσή του και πάλι σε οικισμούς, θεωρούμε ότι η λύση που πρέπει να βρεθεί και η κα Μακρή να βοηθήσει ως προς αυτό, να είναι συνολική!

Δυστυχώς, τα πλημμυρικά φαινόμενα του σήμερα, έφεραν στο φως λάθη και παραλείψεις του χθες, τα οποία όμως, εφόσον τα διαπιστώνουμε, είναι απαράδεκτο να στοιχίσουν στις κοινωνίες του αύριο (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης αύριο)!

Υ.Γ.: Καλό θα ήταν όμως μεταξύ όλων των άλλων, η κα Μακρή να βοηθήσει και για την απόδοση των όποιων ευθυνών, έστω και παραδειγματικά. Βλέπετε, πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός έκανε ολόκληρο αγώνα για να πείσει την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ώστε να μπορέσει η χώρα να λάβει 2,2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel. Χρήματα βεβαίως που δεν μας χαρίστηκαν, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν με θυσίες του ελληνικού λαού!

Α.Κ.

Σχετικά:

Προηγούμενο άρθροΗ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠΑΝΤΑ στο VOLIOTAKI.GR για τον ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ στην ΑΓΡΙΑ
Επόμενο άρθροΚΟΥΡΕΤΑΣ: “Ο κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ”