Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΕΡΓΑ”

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΕΡΓΑ”

650
0

“Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πορεύονται με ψέματα…”

Με αφορμή την δήλωση του Δημ. Κουρέτα για τη διακοπή των έργων αποκατάστασης ασφαλτικών, τεχνικών, καθώς και συνοδών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός διευκρινίζει τα εξής:

“Δεν υπήρξε καμία εθελοντική εργασία από τους εργολάβους. Όλα τα μηχανήματα που διατέθηκαν για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας των υποδομών και τον καθαρισμό ποταμών και ρεμάτων, χρησιμοποιήθηκαν από το Μητρώο Μηχανημάτων.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στο πεδίο, όπως άλλωστε έκαναν, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δώσαμε προσβασιμότητα παντού, εξασφαλίσαμε άμεσα την ασφαλή μετακίνηση του πληθυσμού και τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Ήμασταν και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υπηρεσία του πολίτη.

Είμαι Θεσσαλός και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της Θεσσαλίας. Δε δόθηκε καμία προφορική εντολή να σταματήσουν τα έργα. Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πορεύονται με ψέματα”.

Προηγούμενο άρθροΚΟΥΡΕΤΑΣ: “Ο κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ”
Επόμενο άρθροΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ: 11 ερωτήσεις – απαντήσεις «κλειδιά» για τον εξωδικαστικό και τους servicers