Αρχική Κόσμος ΑΛΙΣΑ ΝΙΟΥΜΑΝ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ για την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ και...

ΑΛΙΣΑ ΝΙΟΥΜΑΝ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ για την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ και ΚΟΡΙΤΣΙ του ONLYFANS – (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

124
0

Η Καναδή έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη στους μεγάλους αγώνες του επί κοντώ.

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Μεσσηνία επέλεξε για τις διακοπές της η Αλίσα Νιούμαν.

Η Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και εν συνεχεία ταξίδεψε στη χώρα μας για διακοπές.

Η 29χρονη που είναι αντίπαλος της Κατερίνα Στεφανίδη στους μεγάλους αγώνες του επί κοντώ αλλά δεν έχει καταφέρει να διακριθεί είναι αυτές τις ημέρες στη Στούπα και μάλιστα την… μάτιασαν.

ALISA_1
alisa_7
alisa_2
alisa_3

Η Νιούμαν ανέβασε φωτογραφίες από την Στούπα με μαγιό και μας ενημέρωσε ότι έχει βάλει πάνω της ματάκι για να την προστατεύει από το κακό μάτι.

alisa_4
alisa_22
alisa_6
al_isa_8

Ξεκίνησε από τη γυμναστική, πέρασε στο χόκεϊ επί πάγου και στις καταδύσεις και κατέληξε στο στίβο και στο επί κοντώ. Ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και του 2020.

al_isa_88
alisa_5

Από το 2021 έχει εισέλθει στον κόσμο του OnlyFans. «Η επιθυμία σας είναι η εντολή μου.

Τώρα είμαι στο OnlyFans»  είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ως αθλήτρια «λιώνει» καθημερινά στο γυμναστήριο και φυσικά αφιερώνει πολύ χρόνο στο OnlyFans. Στόχος της είναι να βρεθεί και το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Προηγούμενο άρθροΗ Ρωσία κατέρριψε drones της Ουκρανίας κοντά στη Μόσχα και στη Μπριάνσκ
Επόμενο άρθροΚΙΚΙΛΙΑΣ στον ΕΒΡΟ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ την… ΑΣΦΑΛΕΙΑ του SUPER PUMA από το να ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ δια ΖΩΣΗΣ τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ