Αρχική Κόσμος H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ – Η ΦΙΓΟΥΡΑ του BIDEN ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να ΕΙΝΑΙ η...

H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ – Η ΦΙΓΟΥΡΑ του BIDEN ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να ΕΙΝΑΙ η ΙΔΙΑ η ΦΙΓΟΥΡΑ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ στο ΚΟΣΜΟ – ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

72
0

Είναι αυτό Δημοκρατία;

Είναι Δημοκρατία το να διορίζεις-επιβάλεις ως ηγέτη του Λευκού Οίκου έναν τύπο η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα πάσης φύσεως (ακόμη και δωροδοκία από τη Κίνα) ενώ η νοητική του κατάσταση και η κατάσταση της υγείας του είναι υπό κατάρρευση;

Είναι Δημοκρατία ο ηγέτης του Λευκού Οίκου να είναι τηλεκατευθυνόμενος από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ το οποίο του υπαγορεύει στο αυτί την κάθε του κίνηση;

Η φιγούρα του Biden κατάντησε να είναι η ίδια η φιγούρα της Αμερικής στο κόσμο. Μια αυτοκρατορία υπό κατάρρευση.

Η τοποθέτηση του Biden στο Λευκό Οίκο είναι προφανές πλέον ότι έγινε ώστε να υπηρετήσει συγκεκριμένη ατζέντα όπως για παράδειγμα η επιβολή του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της planδημίας και όχι μόνο.

Η παρουσία του Biden ως μαριονέττα στο Λευκό Οίκο δείχνει ταυτόχρονα και την αμηχανία των εντολέων του.

Ο Biden φυσικά δεν είναι η μοναδική περίπτωση τηλεκατευθυνόμενου ηγέτη. Απλά είναι κραυγαλέα λόγω της κατάστασης της υγείας του και των σκανδάλων στα οποία είναι βουτηγμένη η οικογένεια Biden.

Aυτή τη φορά ο Biden ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος (ώσπου οι εντολείς του να εντοπίσουν την φιγούρα που θα τον αντικαταστήσει) έπεσε εντυπωσιακά στη διάρκεια της Τελετής παράδοσης διπλωμάτων στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο την Πέμπτη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς προχωρούσε προς το κάθισμά του, σκόνταψε πέφτοντας στο έδαφος για μια ακόμη φορά από τις πολλές που έχει σωριαστεί.

Ο Biden είναι 80 ετών, ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ και είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος είχε ξανά σκοντάψει δημοσίως, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης του στο έδαφος κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με ποδήλατο πέρυσι στο Ντέλαγουερ.

Επίσης είχε γλιστρήσει στις σκάλες καθώς επιβιβάζονταν στο Air Force One.

Παρά αυτά τα περιστατικά, ο γιατρός του Biden έχει αναφέρει ότι είναι σωματικά ικανός να υπηρετήσει στο αξίωμα.

Ωστόσο, μετά από εξετάσεις του προέδρου υποστήριξε ότι το δύσκαμπτο βάδισμα του είναι αποτέλεσμα «φθοράς» στη σπονδυλική στήλη του.

Στην ομιλία του προς τους αποφοίτους, ο Biden αναφέρθηκε ξανά στην ηλικία του, την οποία οι πολιτικοί του αντίπαλοι χρησιμοποιούν ως απόδειξη ανικανότητας να υπηρετήσει άλλη μια θητεία.

«Όταν αποφοίτησα από το λύκειο πριν από 300 χρόνια, έκανα αίτηση στη Ναυτική Ακαδημία», είπε γελώντας.

Ο Biden ανέφερε επίσης προς τους αποφοίτους της Ακαδημίας Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ότι εισέρχονται σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως, καθώς τόνισε τον κρίσιμο ρόλο της υποστήριξης των ΗΠΑ προς τους συμμάχους και τους εταίρους τους και σημείωσε τη συνεχιζόμενη βοήθεια των ΗΠΑ για την Ουκρανία.

Ο Biden είπε ότι οι δόκιμοι θα έχουν «πολλά να αντιμετωπίσουν» καθώς εισέρχονται στην υπηρεσία εν μέσω ενός μεταβαλλόμενου κόσμου με «πολλαπλασιαζόμενες» παγκόσμιες προκλήσεις από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία μέχρι τον στρατηγικό ανταγωνισμό με την Κίνα, καθώς και την κλιματική αλλαγή και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Και τόνισε πώς οι παγκόσμιες συνεργασίες της Αμερικής είναι «σημάδι δύναμης» και επαίνεσε τον «απίστευτο» λαό της Ουκρανίας.

«Η υποστήριξη του αμερικανικού λαού στην Ουκρανία δεν θα σταματήσει. Πάντα θα υπερασπιζόμαστε τις δημοκρατίες, πάντα», είπε ο Biden καταχειροκροτούμενος.

Προηγούμενο άρθροΤο Κογκρέσο απέτρεψε τον κίνδυνο κήρυξης στάσης πληρωμών
Επόμενο άρθροΧειροποίητο μπρελόκ από σύρμα