Αρχική Ελλάδα EINAI KAΛΥΤΕΡΑ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στη ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΑ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

EINAI KAΛΥΤΕΡΑ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στη ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΑ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

90
0

Επειδή βλέπω μια μεγάλη ανησυχία από πολλούς Έλληνες για τα ακροδεξιά κόμματα που βρέθηκαν στη Βουλή μετά τις εκλογές, θέλω να τους καθησυχάσω και να τους διαβεβαιώσω πως είναι πολύ καλό οι φασίστες να βρίσκονται στη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι καλύτερα οι φασίστες να βρίσκονται κλεισμένοι στη Βουλή παρά να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Οι φασίστες στους δρόμους είναι επικίνδυνοι, στη Βουλή είναι ακίνδυνοι.

Ούτως ή άλλως, η Βουλή του προτεκτοράτου Ελλάδα δεν αποφασίζει για τίποτα ουσιαστικό. Και 300 φασίστες να ήταν στην Βουλή, δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα στην πολιτική της χρεοκοπημένης και υποθηκευμένης χώρας μας.

Επίσης, οι φασίστες έχουν την ευκαιρία στη Βουλή να μάθουν τις “δημοκρατικές διαδικασίες” και να εκπαιδευτούν στον κοινοβουλευτισμό.

Όσο τσαμπουκάς και μπράβος της νύχτας κι αν είσαι, στη Βουλή θα πρέπει να περιμένεις να έρθει η σειρά σου για να μιλήσεις. Μιλάμε για τρελή βαρεμάρα.

Θυμηθείτε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που -τάχα μου- μπήκαν στη Βουλή για να τα κάνουν πουτάvα όλα και να πλακώσουν στο ξύλο τους “προδότες” βουλευτές των άλλων κομμάτων και κατέληξαν πιο γραφικοί και από τη Σαντορίνη.

Επίσης, τώρα οι ακροδεξιοί βουλευτές ξέρουν -εξαιτίας της υπόθεσης των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής- πως ο δρόμος για τη Βουλή μπορεί να οδηγήσει και στη φυλακή.

Οι χρυσαυγίτες έγιναν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι άλλοι ακροδεξιοί θα τους ακολουθήσουν.

Όλα γίνονται για τα χρήματα, ο μισθός του βουλευτή είναι πολύ καλός και δεν θέλουν να τον χάσουν· άσε που μπορεί να προκύψει και καμιά σύνταξη.

Επίσης, πίσω από τους βουλευτές, και όχι μόνο τους ακροδεξιούς βουλευτές, υπάρχουν ως χορηγοί μαφιόζοι ολιγάρχες -συγγνώμη αν δεν το ξέρατε και το μάθατε από εμένα- που δεν σηκώνουν μαγκιές και περίεργες πρωτοβουλίες από τους υπαλλήλους τους, οπότε οι ακροδεξιοί βουλευτές θα είναι Παναγίες.

Αν το καλοσκεφτείτε, οι ακροδεξιοί βουλευτές που κάποιοι τους θεωρούν απειλή, είναι να τους λυπάσαι μέσα στη Βουλή.

Σκεφτείτε τη στιγμή που οι ακροδεξιοί βουλευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με το πού θα τους πιάσει στο στόμα της η Ζωή, οι νταήδες ακροδεξιοί θα γίνουν ντροπαλές παρθένες, θα βγάλουν τον σκασμό και θα ζητάνε άδεια από τον πρόεδρο της Βουλής για να πάνε στην τουαλέτα και να σωθούν.

Τούτων δοθέντων, μακάρι να ήταν όλοι οι φασίστες της χώρας στη Βουλή του προτεκτοράτου.

Θα τους είχαμε εκεί μαντρωμένους όλη μέρα, να συνεδριάζουν και να ψηφίζουν χωρίς λόγο, και δεν θα τους είχαμε στους δρόμους που είναι επικίνδυνοι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο σοφό ελληνικό λαό που ψηφίζει φασίστες και τους στέλνει στη Βουλή που είναι ακίνδυνοι.

Στις ευρωεκλογές, καλό θα ήταν να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες ακροδεξιούς, ώστε να στείλουμε και μερικούς φασίστες στις Βρυξέλλες, όπου θα είναι ακόμα πιο ακίνδυνοι για τη χώρα μας.

(Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι.)

(Εν τω μεταξύ, αν κοιτάξει κάποιος προσεκτικά τις ψήφους, δεν υπάρχει καμία αύξηση της Ακροδεξιάς.

Αλλά επιμένω πως το πιο αστείο είναι ότι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για μαφιόζους ολιγάρχες -που χρηματοδοτούν ακροδεξιά κόμματα- δηλώνουν έκπληκτοι και οργισμένοι για την είσοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή. Τι πλάκα.)

ΠΗΓΗ

 

Προηγούμενο άρθροΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: Ο «ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Επόμενο άρθροΛαμπερά γενέθλια στη Μύκονο για τη Χριστίνα Παππά – Στο πλευρό της ο γιος και η νύφη της