Αρχική Κόσμος ΣΕΞ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ από ΚΑΒΓΑ – ΚΙ ΑΝ...

ΣΕΞ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ από ΚΑΒΓΑ – ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΑΤΕ και μια ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΑΤΙ

5
0

Σίγουρα έχετε ακούσει που λένε ότι μετά από το καβγά γίνεται το καλύτερο σεξ. Είτε το έχετε δοκιμάσει και συμφωνείτε, είτε όχι, εμείς δεν θα μιλήσουμε για αυτό σήμερα.

Εμείς σήμερα θα πάμε σε κάτι πιο πρακτικό και θα μιλήσουμε για καλύτερη την στάση για να κάνετε αυτό που αποκαλούμε make up sex, προκειμένου να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να αφήσετε πίσω τη διαφωνία/σύγκρουση που είχατε.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Μετά από καβγά η βασική ανάγκη δεν είναι το σεξ, αλλά το να επανασυνδεθείτε μαζί με τον/την σύντροφό σας συναισθηματικά.

Το σεξ μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα που προκάλεσε η ρήξη, με έναν εύκολο και απολαυστικό τρόπο.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το συζητήσετε, μπορείτε πολύ απλά να δοκιμάσετε την στάση που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω και να αφήσετε… τα κορμιά σας να κάνουν την υπόλοιπη δουλειά.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την στάση Fixer

Μπορεί το Χόλιγουντ να παρουσιάζει το make up sex ως παθιασμένο και άγριο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό.

Στην πραγματικότητα όλη διαδικασία κινείται σε πιο slow ρυθμούς και σε πιο αγαπησιάρικο mood με στάσεις που εξομαλύνουν την κατάσταση χάρη στην οπτική επαφή, τα φιλιά, τα χάδια και τα λόγια αγάπης και συγγνώμης.

Στην εν λόγω στάση λοιπόν και οι δύο είναι ξαπλωμένοι στο πλάι, τετ α τετ με την γυναίκα να ανασηκώνει το εξωτερικό πόδι και να το τοποθετεί γύρω από τους γοφούς του άνδρα.

Γνωστή και ως το ανάποδο κουτάλι, η συγκεκριμένη στάση σας επιτρέπει να χαϊδεύεστε, να μιλάτε με τα μάτια, να αγκαλιάζεστε, να αγαπηθείτε ξανά – σαν να μην είχατε μαλώσει ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΠOΣΑ ΞΟΔΕΥΩ για ΦΑΓΗΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ, 42 ΕΤΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΝΑΒΙΚΟΥ, με ΕΙΣΟΔΗΜΑ €800 τον ΜΗΝΑ
Επόμενο άρθροO KAΡΑΜΠΕΛΑΣ…