Αρχική Κεντρική Ελλάδα Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τον «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ» και την...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τον «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ» και την ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ

67
0

Επισκέψεις στα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας, του Σωματείου κινητικά αναπήρων «Ιππόκαμπος» και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας,

στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων της Μαγνησίας.

Η διοίκηση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων ευχαρίστησε τον κ. Μαραβέγια για τις επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του με σκοπό την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου, στο πλαίσιο της σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε μεταξύ των δυο πλευρών την τελευταία τετραετία.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στο Σωματείο «Ιππόκαμπος», με το οποίο ο κ. Μαραβέγιας ανέπτυξε στενή συνεργασία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες με κινητικά προβλήματα.

Η συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Πέτρο Μπέλλο και μέλη του Δ.Σ. επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στις στοχευμένες παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας με στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και τη στήριξη των οικογενειών τους, με βασικό εργαλείο το θεσμό του Προσωπικού Βοηθού.

Τέλος, στην Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου ο κ. Μαραβέγιας έγινε δεκτός από τον πρόεδρο κ. Μαρσέλ Σολομών, τον οποίο συνεχάρη για τη σημαντική δράση της κοινότητας με σκοπό τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, αλλά και το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί με παροχές στα μέλη της και χρηματικές υποτροφίες σε φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας χαμηλού οικογενειακού εισοδήματος, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, με  καλές επιδόσεις στα μαθήματά τους, που επιλέγονται από το Πανεπιστήμιο.

Οι εκπρόσωποι των τριών φορέων απηύθυναν στον κ. Μαραβέγια εγκάρδιες ευχές για προσωπική επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του δήλωσε ότι θα παραμείνει αρωγός στο έργο τους, εφόσον οι πολίτες της Μαγνησίας αποφασίσουν να του δώσουν την ευκαιρία για μια δεύτερη κοινοβουλευτική θητεία.

Προηγούμενο άρθροΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ και ΔΙΜΗΝΙ η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του ΚΟΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια για 16η φορά στην ιστορία της η Φέγενορντ