Αρχική Ελλάδα ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ SMS του ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΦΕΡΝΕΙ στο ΦΩΣ το MEGA

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ SMS του ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΦΕΡΝΕΙ στο ΦΩΣ το MEGA

96
0

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ακόμη μια μέρα, τα οποία εκθέτουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο μετά τις αποκαλύψεις του Documento, σχετικά με την υπόθεση συγκάλυψης ναρκωτικών ουσιών που εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε νέα στοιχεία και συγκεκριμένα επικοινωνία που σύμφωνα με το Mega φέρεται να είχε το βράδυ που έγινε ο έλεγχος στους τέσσερις νεαρούς – μεταξύ των οποίων και το συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη – ο ταξίαρχος που κάνει την καταγγελία με συγγενείς του, που τους ενημερώνει για το περιστατικό.

Η συνομιλία που είχε στις 22 Νοεμβρίου του 2021, στις 12:17 το βράδυ σύμφωνα με το Mega ο ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει τόσο τη συγκάλυψη όσο και την κατάθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικοινωνία που έφερε το φως το Mega ο ταξίαρχος σημειώνει πως «Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει». 

Η συνομιλία του ταξίαρχου με συγγενικό του πρόσωπο: 

«Πιάσανε τον… του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει»

«Ποιος τον έπιασε»

«ΔΙ.ΑΣ ήταν»

Προηγούμενο άρθροΟ Καμύ ταξιδεύει στην Ιταλία και στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ για ΜΠΟΥΛΑ: «ΜΕΤΑ την ΚΗΔΕΙΑ ΠΗΓΑΜΕ σε ΤΑΒΕΡΝΑ που μας ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ το ΓΕΥΜΑ»