Αρχική Ελλάδα Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

132
0

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο πρίγκιπας Χάρι εκδήλωσε την επιθυμία να γίνει βασιλιάς των Ελλήνων, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως θα ήταν μεγάλη τιμή για αυτόν να γίνει Έλληνας και βασιλιάς της Ελλάδας

και ανέφερε πως ο παππούς του, ο πρίγκιπας Φίλιππος, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και πολέμησε στη μάχη της Κρήτης.

Επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως, όπως και ο παππούς του, έχει βαφτιστεί κι αυτός χριστιανός ορθόδοξος, και το βαφτιστικό του όνομα είναι Χαρίλαος, επειδή η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μεγάλη θαυμάστρια του Χαρίλαου Φλωράκη, ενώ τον φώναζαν Χάρι, επειδή ο βασιλιάς Κάρολος ήταν θαυμαστής του Χάρρυ Κλυνν.

Σχέση με την Ελλάδα έχει και η Μέγκαν Μαρκλ, η πριγκίπισσα του Σάσεξ, αφού ένας δούλος προγονός της είχε σταλθεί στην Ελλάδα για να πολεμήσει στο πλευρό των Ελλήνων στην επανάσταση του 1821, αλλά το πλοίο βούλιαξε και ο πρόγονος της Μέγκαν πνίγηκε.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως, αν οι Έλληνες του κάνουν την τιμή να τον ανακηρύξουν βασιλιά της Ελλάδας, θα ηγηθεί της προσπάθειας να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα γλυπτά του Παρθενώνα και όλα τα κλεψιμέικα που μας έχουν τζουρνέψει οι Βρετανοί.

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ακόμα πως, εκτός από τα γλυπτά του Παρθενώνα, θα φροντίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο, που είναι αρχαίο ελληνικό άθλημα και όχι αγγλικό, όπως, λανθασμένα, πιστεύουν οι περισσότεροι.

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, αν γίνει βασιλιάς της Ελλάδας, κάθε χρόνο θα επισκέπτονται την Ελλάδα πάνω από είκοσι εκατομμύρια Βρετανοί, για να βρεθούν εκεί που ζουν ο Χάρι και η Μέγκαν, με αποτέλεσμα η χώρα μας να γίνει ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός του πλανήτη και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει γράψει και το best seller “Spare” (Ρεζέρβα), ένα βιβλίο που σπάει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και αποκαλύπτει όλες τις πομπές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οπότε, αν ο Χάρι γίνει βασιλιάς των Ελλήνων, δεν αποκλείεται η χώρα μας να πάρει και το τρίτο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Η πρόταση του πρίγκιπα Χάρι έχει προβληματίσει τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες του Μητσοτακέικου, των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας απαιτεί Δικαιοσύνη Παντού και ζητάει να στηθούν διπλές κάλπες, ώστε, παράλληλα με τις εθνικές εκλογές, να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός αν επιθυμεί για βασιλιά του τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Κώστα Λεφάκη και τη Λίτσα Πατέρα, ο βασιλιάς που θα πάρει πάλι την Κωνσταντινούπολη και θα στείλει τους Τούρκους στην Κόκκινη Μηλιά θα είναι κοκκινοτρίχης.

Κοκκινοτρίχης είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Λέτε;

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης
Επόμενο άρθροΣΤΑ ΥΨΗ…