Αρχική Ελλάδα WRC: Η μεγάλη μάχη στο χωμάτινο Ράλι Πορτογαλίας με επικεφαλής τους Βέλγους

WRC: Η μεγάλη μάχη στο χωμάτινο Ράλι Πορτογαλίας με επικεφαλής τους Βέλγους

18
0


Ο Dani Sordo επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες. Και θα προσθέσει σίγουρα βαθμούς στην ομάδα του μαζί με τους άλλους δύο τον Neuville και τον Tanak.

Ο Ισπανός την τελευταία φορά που έτρεξε ήταν στο FORUM8 Rally Japan τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο έδειξε χθες ότι όχι μόνο δεν έχασε την φόρμα του απεναντίας ήταν ταχύτατος και αλάνθαστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες το απόγευμα έγινε η υπερειδική των 2.94 χλμ όπου τον καλύτερο χρόνο έκαναν οι Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe και ακολούθησαν οι Sebastien Ogier- Vincent Landais. Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκαναν οι Εσθονοί  Ott Tanak- Martin Jarveoja. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Takamoto Katsuta – Aaron Johnston και οι Φινλανδοί Kallle Rovanpera – Jonne Halttunen.

To ράλι Πορτογαλίας είναι ο πρώτος χωμάτινος αγώνας του WRC στην Ευρώπη. Σήμερα  Παρασκευή θα γίνουν  8 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 126.9 χλμ. Από αυτές οι τρείς είναι επαναλαμβανόμενες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο θα γίνουν 145 αγωνιστικά, δηλαδή 15 χιλιόμετρα περισσότερα από αυτά της παρασκευής. Η μεγαλύτερη ειδική διαδρομή είναι η Amarante μήκους 40 χλμ.

Τέλος την Κυριακή 12 Μαΐου μετά από 22 Ειδικές Διαδρομές, μήκους 337 χλμ. θα γραφτεί ο επίλογος με την θεαματική ειδική Fafe όπου στο δεύτερο πέρασμα είναι τα κλασσικά αλλά θεαματικά άλματα.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροEurovision 2024 : Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου
Επόμενο άρθροΠόλεμος στη Γάζα: Η μπάλα στο γήπεδο του Ισραήλ για την εκεχειρία… λέει η Χαμάς