Αρχική Κόσμος Ουισκόνσιν: 39χρονος γυμναστής σε σχολείο κατέγραφε με κρυφή κάμερα ανήλικα κορίτσια στα...

Ουισκόνσιν: 39χρονος γυμναστής σε σχολείο κατέγραφε με κρυφή κάμερα ανήλικα κορίτσια στα αποδυτήρια

38
0


Ένας 39χρονος γυμναστής σε λύκειο θα περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στη φυλακή, αφού κατέγραφε κορίτσια που άλλαζαν αποδυτήρια για σχεδόν 10 χρόνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Ροκ ανακοίνωσε στις 23 Μαΐου ότι ο Μπράιαν Κίτζμαν κρίθηκε ένοχος για έξι συνολικά κατηγορίες.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Κίτζμαν σε 38 χρόνια φυλάκισης στο κρατικό σύστημα φυλακών του Wisconsin, ενώ θα πρέπει επίσης να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης για 15 χρόνια μετά την καταδίκη του στη φυλακή.

Είχε τοποθετήσει την κάμερα κάτω από μια πετσέτα

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο γυμναστής κατέγραφε σε βίντεο τα θύματα να αλλάζουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους σε ένα αποδυτήριο στο Craig High School για σχεδόν μια δεκαετία. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Janesville, στις 5 Μαΐου 2023, ένας υπεύθυνος του Γυμνασίου  έλαβε μια αναφορά για μια συσκευή καταγραφής σε ένα από τα αποδυτήρια των κοριτσιών.

Ο 39χρονος γυμναστής

Το προσωπικό φέρεται να βρήκε μια κάμερα GoPro κάτω από μια πετσέτα, αναφέρει το WTVO-TV.

Η αστυνομία αναγνώρισε ως ύποπτο τον Κίτζμαν, έναν προπονητή για διάφορα αθλήματα στα αθλητικά προγράμματα του Janesville Craig High School. Το υλικό παρακολούθησης φέρεται να έδειξε τον γυμναστή  να τοποθετεί την κάμερα στα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του κατηγορούμενου, η αστυνομία ανακάλυψε επιπλέον στοιχεία.



in.gr

Προηγούμενο άρθροΑντιδράσεις για τη συναυλία σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Βρετανία
Επόμενο άρθροΟ Ισπανός Eduardo Pons ο μεγάλος νικητής του BAJA GREECE 2024