Αρχική Ελλάδα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 10-7 (Πρώτο δεκάλεπτο) – Zougla

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 10-7 (Πρώτο δεκάλεπτο) – Zougla

26
0


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο Game 5 της σειράς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να «σπάσουν» γι’ ακόμη μια φορά την έδρα των Καταλανών στη σειρά και να προκριθούν στο φάιναλ φορ. Κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα να κάνει εκτός έδρας στο Game 5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το “break” στο Game 1, όταν επικράτησε 77-75 στη Βαρκελώνη, ενώ προέρχεται από την επιβλητική νίκη 92-58 επί της ισπανικής ομάδας στο Game 4 στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική «ώθηση» στους «ερυθρολεύκους».

Πλέον οι Πειραιώτες στοχεύουν στο να «γράψουν Ιστορία» για να προκριθούν για τρίτη διαδοχική χρονιά στο φάιναλ φορ, καθώς μέχρι σήμερα καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο Game 5.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει για τέταρτη σερί σεζόν το «παρών» στο φάιναλ φορ, αλλά η προηγούμενη «μονομαχία» της με τον Ολυμπιακό σε πλέι οφ, τη σεζόν 2014-15, έληξε υπέρ της ελληνικής ομάδας με 3-1, μολονότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν το πλεονέκτημα έδρας και ξεκίνησαν νικηφόρα τη σειρά στην Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κανονικά στην σύνθεση του στο αποψινό ματς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Έλληνας διεθνής, οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ και ήταν αρχικά αμφίβολος για αυτή την αναμέτρηση.

Αντίθετα, εκτός για την ομάδα του Πειραιά έμειναν οι Λουκ Σίκμα, Ίγκνας Μπραζντέικις, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.

Τα δεκάλεπτα:

Στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΦαντασμαγορική τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μασσαλία
Επόμενο άρθροΗΠΑ: ΜΚΟ και οργανισμοί ζητούν από τον Μπάιντεν να δημοσιοποιήσει την έκθεση για το Ισραήλ