Αρχική Ελλάδα Καταγγελία: «Η απόλυτη διαφθορά στον Δήμο Αγιάς»

Καταγγελία: «Η απόλυτη διαφθορά στον Δήμο Αγιάς»

58
0


Την απόλυτη διαφθορά στον Δήμο Αγιάς καταγγέλλει στη «Ζούγκλα» ζητώντας άμεσα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ο κάτοικος της περιοχής Ηλίας Τσότσας.

Όπως υποστηρίζει, «τα τελευταία χρόνια οι παρανομίες στην ευρύτερη περιοχή είναι πολλές με τις ελεγκτικές Αρχές να κάνουν τα στραβά μάτια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηλίας Τσότσας τονίζει πως «σε πολλές από αυτές τις παράνομες ενέργειες εμπλέκεται και ο ίδιος ο δήμαρχος, Αντώνης Κουντάρας ο οποίος μαζί με άλλους έχουν μετατρέψει τον Δήμο σε οικογενειακή επιχείρηση».

«Εδώ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς βασιλεύει η παρανομία. Για παράδειγμα στην περίπτωση που αφορά στο έργο της ανάπλασης της παραλίας Βελίκα, παρόλο που η Κτηματική Υπηρεσία το έβγαλε παράνομο, τηρείται ακόμα σιγήν ιχθύος. Επίσης έφτιαξαν άλλο έργο, τη δεξαμενή στον Προφήτη Ηλία που κόστισε 370.000 ευρώ και ακόμα δεν λειτουργεί τίποτε. Κατέστρεψαν τα ρέματα και πλημμυρίζουμε συνεχώς  και δεν την πληρώνει κανείς», λέει μεταξύ άλλων ο καταγγέλλων και προσθέτει:

«Πριν από λίγες ημέρες βγήκε προκήρυξη στον Δήμο για 8μηνη εργασία. Είμαι άνεργος 97 μήνες, έχω μια μάνα ΑμΕΑ, έκανα τα χαρτιά μου νόμιμα και όπωε πρέπει για να μπορέσω επιτέλους να δουλέψω και με απέρριψαν με δικαιολογία ότι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν εκείνοι ποιον θα πάρουν και ποιον όχι και δεν παίζουν ρόλο συγκεκριμένα κριτήρια. Και έχουν γεμίσει τον Δήμο με συγγενείς και νύφες.  Για να δούμε τώρα θα συνεχίσουν να τα καλύπτουν ; Θα κινηθεί επιτέλους ένας εισαγγελέας εδώ για να καθαρίσει τον τόπο ;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε την καταγγελία κόλαφο στη «Ζούγκλα» του Ηλία Τσότσα:

Δείτε τα έγγραφα:



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΝαυάγησαν οι συνομιλίες VW και Renault για κατασκευή φθηνού ηλεκτρικού
Επόμενο άρθροΓκουαντάναμο: Οι ΗΠΑ ακύρωσαν την τελευταία στιγμή μεταφορά κρατουμένων – Ο ρόλος της Γάζας