Αρχική Ελλάδα Η Lamborghini πουλάει βινύλιο με ηχογραφημένους τους θρυλικότερους V12 κινητήρες της

Η Lamborghini πουλάει βινύλιο με ηχογραφημένους τους θρυλικότερους V12 κινητήρες της

23
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο ήχος του παραδοσιακού βινυλίου είναι κάτι το μοναδικό, έχοντας μία χροιά που κανένα ψηφιακό μέσο δεν μπορεί να αντιγράψει. Τι κι αν είναι μία παράδοση που τείνει να ξεχαστεί, η Lamborghini μόλις έφτιαξε τον ονειρεμένο δίσκο βινυλίου κάθε petrolhead. Έναν δίσκο γεμάτο με νότες από τους θρυλικού V12 κινητήρες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά ένας τέτοιο δίσκος δεν μπορεί να μην συνοδευόταν και από το αντίστοιχο pick-up, το όποιο κατασκευάστηκε σε συνεργασία της Lambo με την Technics. Το λεγόμενο SL-1200M7B είναι στολισμένο με λογότυπα της εταιρίας σε αρκετά σημεία, ενώ το μοντέρνο μοτίβο με θέμα το Υ της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζεται είτε σε κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ειδικός δίσκος που συνοδεύει κάθε SL-1200M7B παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ήχους του V12 κινητήρα από από έξι Lamborghini, ξεκινώντας από τις πρώτες μέρες με την 400GT. Ο V12 της Miura βρίσκεται εκεί, μαζί με τον δωδεκακύλινδρο κινητήρα των 5,2 λίτρων από την επετειακή Countach των 25 χρόνων. Προχωρώντας πιο κοντά στη σύγχρονη εποχή, ο 6λίτρων κινητήρας της Diablo προσθέτει τη μελωδία του ενώ η Murcielago και η Revuelto V12 συμπληρώνουν το κονσέρτο.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πόσο θα κοστίζει αυτό το πικάπ με θέμα τη Lamborghini αλλά ούτε το πόσες μονάδες θα κατασκευαστούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν περιορισμένης παραγωγής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lamborghini, οι παραγγελίες ξεκινούν στις 9 Μαΐου και το πικάπ θα προσφέρεται μόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροEurovision 2024: Η βελγική τηλεόραση διέκοψε τη μετάδοση και έστειλε μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης
Επόμενο άρθροΒγήκε από την ύφεση η Βρετανία – Άνοδος του ΑΕΠ κατά 0,6% το α’ τρίμηνο