Αρχική Ελλάδα Επίμονη κλέφτρα προσπάθησε να αρπάξει πορτοφόλι από ανυποψίαστο θύμα σε κατάστημα ρούχων

Επίμονη κλέφτρα προσπάθησε να αρπάξει πορτοφόλι από ανυποψίαστο θύμα σε κατάστημα ρούχων

49
0


Πλήθος επιθέσεων με συμμορίες ληστών τρομοκρατούν τους κατοίκους του Λονδίνου καθώς στοχεύουν παιδιά, μητέρες και πεζούς, αρπάζοντας κινητά και πορτοφόλια. Τα στοιχεία δείχνουν κινητά τηλέφωνα που δηλώνονται ως κλεμμένα στο Λονδίνο κάθε έξι λεπτά.

Η αποκάλυψη των στοιχείων, έρχεται λίγες μέρες μετά τη μαγνητοσκόπηση μιας γυναίκας που προσπαθεί να κλέψει ένα πορτοφόλι σε κατάστημα ρούχων στο St James’ Park του Λονδίνου. Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος,  αποκάλυψε πώς μία πορτοφολού στο βόρειο Λονδίνο προσπάθησε να κλέψει μια γυναίκα δύο φορές καθώς εκείνη ψώνιζε σε ένα κατάστημα ρούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, δείχνει την επίδοξη κλέφτρα με μαύρα ρούχα, να γέρνει πάνω σε μια μητέρα με καροτσάκι στο κατάστημα του Stamford Hill. Έχοντας προσέξει τον στόχο της, πηγαίνει προς το μέρος της με πολλά ρούχα στο χέρι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τα ρούχα στο ένα χέρι για να καλύψει ότι ανοίγει το φερμουάρ της τσάντας, του ανυποψίαστου θύματος.

Προτού προλάβει όμως, να πάρει το πορτοφόλι, το θύμα απομακρύνεται προς το μπροστινό μέρος του καταστήματος. Στη συνέχεια, η κλέφτρα την ακολουθεί σε μια δεύτερη προσπάθεια να βουτήξει το χέρι της μέσα στο περιεχόμενο της τσάντας. Αφήνει τα ρούχα που κουβαλούσε σε ένα κοντινό ράφι και βγαίνει από την μπροστινή πόρτα με ηρεμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠώς η αναγνώριση της Παλαιστίνης αλλάζει τη διεθνή σκακιέρα – Ο αντίκτυπος και η πίεση στον Νετανιάχου
Επόμενο άρθροΣτον εισαγγελέα Πειραιά οι συλληφθέντες για τα 210 κιλά κοκαΐνης