Αρχική Ελλάδα To σοκαριστικό σκίτσο που βρέθηκε σε κινητό χούλιγκαν του Ολυμπιακού

To σοκαριστικό σκίτσο που βρέθηκε σε κινητό χούλιγκαν του Ολυμπιακού

24
0


Ένα σοκαριστικό σκίτσο στο κινητό ενός εκ των συλληφθέντων εντόπισαν οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς. Πρόκειται για το κράνος ενός αστυνομικού των ΜΑΤ το οποίο είναι σπασμένο το προστατευτικό του τζάμι και φέρει εμφανή σημάδια από χτυπήματα. Γύρω του υπάρχουν πέτρες ενώ στο πάνω μέρος ένα κόκκινο παπούτσι που το πατά. Η εικόνα που δείχνει το μένος έρχεται να προστεθεί στις διαπιστώσεις των αρχών που έκαναν λόγο για «βεντέτα» μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα της δικογραφίας, το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, «αφορμή για την εκδήλωση των επιθέσεών τους, ήταν η συμπλήρωση δεκαπέντε (15) χρόνων από το θάνατο του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου (06/12/2008), ενώ επίσης θέλησαν να δώσουν και συνέχεια στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν, την 03/12/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, λίγο πριν και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου, ανάμεσα στις ομάδες «Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.-Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι αρχές αναφέρουν ότι κομβικό ρόλο στα επεισόδια είχε ο αποκαλούμενος «κοντός», ηγετικό στέλεχος της θύρας 7 ο οποίος «όταν κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων ακυρώθηκε το 3ο γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αφού προηγουμένως συνομίλησε με τον επίσης ευρισκόμενο στο γήπεδο, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επεισοδίων, ενώ σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων φέρεται να φρόντισε να ανοίξει και η πόρτα μεταξύ της κερκίδας στην οποία βρίσκονταν οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του αγωνιστικού χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος σε αυτόν».



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΑπάτες: Eκρηξη στις ηλεκτρονικές επιθέσεις σε τραπεζικές κάρτες πληρωμών [γραφήματα]
Επόμενο άρθροMotoGP Ισπανίας: οι ώρες των μεταδόσεων στην COSMOTE TV