Αρχική Ελλάδα 24χρονος υπάλληλος αντιπροσωπείας τράκαρε Ferrari F40 αξίας 3.3 εκατ. ευρώ

24χρονος υπάλληλος αντιπροσωπείας τράκαρε Ferrari F40 αξίας 3.3 εκατ. ευρώ

20
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Viral για τον χειρότερο λόγο έχει γίνει ένας 24χρονος υπάλληλος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Γερμανία, ο οποίος τα έζησε όλα. Από την απίστευτη έξαψη και χαρά του να οδηγείς το θρυλικότερο μοντέλο της Ferrari, στην πλήρη απογοήτευση να το τρακάρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο υπάλληλος φέρεται να εργαζόταν για έναν τοπικό έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων με την επωνυμία Mechatronik, ο οποίος είχε προς πώληση μια Ferrari F40 του 1990 σε κόκκινο χρώμα με τιμή σχεδόν 3,3 εκατ. ευρώ. Σε μια προσπάθεια για καλύτερη διαφήμιση, ο έμπορος παρουσίαζε το αυτοκίνητο στην έκθεση αυτοκινήτων Motorworld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς η εκδήλωση βρισκόταν μόλις 17 χιλιόμετρα μακριά, τα κλειδιά παραδόθηκαν στον 24χρονο υπάλληλο. Δυστυχώς, η οδήγηση δεν πήγε καλά. Γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, λίγα μόλις λεπτά μετά την οδήγηση, ο νεαρός κατέληξε να τρακάρει το σπάνιο supercar.

Οι αρχές αναφέρουν ότι περίπου στη μέση μιας σήραγγας, η Ferrari έστριψε ξαφνικά προς τα δεξιά και προσέκρουσε με τη μύτη στον τοίχο. Παραμένει ασαφές αν για τη σύγκρουση ευθύνεται μηχανική βλάβη ή αν η υπερβολική ταχύτητα ήταν ένας παράγοντας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται.

Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και η ζημιά φαίνεται να αφορά κυρίως το αμάξωμα του αυτοκινήτου, με τον έμπορο να δηλώνει πως θα το επισκευάσει. Δεδομένου ότι το αμάξωμα της F40 είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, οι επισκευές μόνο φθηνές δεν θα είναι.

Περιέργως, αυτό δεν είναι το πρώτο ονειρεμένο αυτοκίνητο που τρακάρει ένας υπάλληλος της Mechatronik καθώς το 2013, ένας άλλος υπάλληλός τους φέρεται να έριξε μια κλασική Mercedes 300 SL σε τοίχο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε ούτε εκείνος, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι θα αρχίσει να πληρώνει μαθήματα οδήγησης για τους εργαζομένους της.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣτον Εισαγγελέα ο Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο
Επόμενο άρθροΜακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό