Αρχική Ελλάδα «Όπλα υπάρχουν πολλά και “καθαρά”» – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

«Όπλα υπάρχουν πολλά και “καθαρά”» – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

26
0


Τα κλειδιά του σπιτιού, το κινητό τηλέφωνο και το… όπλο τους πήραν μαζί τους, όχι ένα, αλλά τρία άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία σε τυχαίους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, επιβεβαιώνοντας αυτό που συναντούν καθημερινά οι διωκτικές αρχές… «Όπλα υπάρχουν, πολλά και “καθαρά”».

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή των Καμινίων. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν περιπολία και έκριναν ύποπτο έναν 53χρονο τον οποίο θέλησαν να ελέγξουν. Είχαν δίκιο…  Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι, γεμιστήρας, μαχαίρι, κατσαβίδι και κουκούλα τύπου full face. Τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και θεωρούν ότι ο 53χρονος είχε βάλει… ρότα για κάποιον συγκεκριμένο στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια μέρα, ένας 37χρονος μόλις είδε άλλη ομάδα ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή των Αχαρνών, δεν μπήκε ούτε στην διαδικασία του ελέγχου. Πέταξε στο δρόμο πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 3 φυσίγγια. Συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η τρίτη σύλληψη έγινε χθες το πρωί στον Άγιο Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Έκριναν ύποπτο έναν 27χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας με 5 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΒέλγιο: Μια στις τρεις γυναίκες έχει υποστεί κακοποίηση από τον σύντροφό της
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Δυτικοί προβλέπουν ήττα της στον πόλεμο με τη Ρωσία ακόμα και μέσα στο 2024