Αρχική Ελλάδα Χέιεν: «Να παίξουμε όπως με την Άντερλεχτ και θα δούμε που θα...

Χέιεν: «Να παίξουμε όπως με την Άντερλεχτ και θα δούμε που θα καταλήξει»

45
0


Ορεξάτος εμφανίστηκε ο Νίκι Χέιεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον πρώτο αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League (Πέμπτη 11/4, 22:00, Cosmote Sport 2 – «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον»).

Ο προπονητής του βελγικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να «κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην τετράδα», αλλά επεσήμανε και ότι «ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα πω ατομικά για παίκτες, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι συμπαγής ομάδα, είναι πολύ δυνατή ομάδα αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Δεν κερδίζεις δύο φορές την Άϊντραχτ και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 5-1 (σ.σ. στη ρεβάνς της Τούμπας), αν δεν έχεις ποιότητα. Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για παίκτες. Δεν υποτιμούμε κανένα παίκτη του ΠΑΟΚ» ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του ο 43χρονος Βέλγος τεχνικός και προσέθεσε αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει κάθε ομάδα:

«Δεν ασχολούμαι με προβλέψεις, γιατί αυτές πολλές φορές βγαίνουν λάθος ακόμα και από ειδικούς. Ένα λάθος του διαιτητή, μία κόκκινη μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο όπως με την Άντερλεχτ (σ.σ. νίκη με 3-1 της Κλαμπ Μπριζ) και θα δούμε που θα καταλήξει».

Ο Χέιεν, που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου στις 18 Μαρτίου, έπειτα από την απομάκρυνση του Ρόνι Ντέιλα, αποκάλυψε πως ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν δεν προπονήθηκε, ενώ ο Σιμόν Μινιολέ βγήκε για προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος Δανός εξτρέμ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο, ενώ για τον 36χρονο πολύπειρο τερματοφύλακα η απόφαση ανήκει στον ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου πως η Κλαμπ Μπριζ έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, η Ευρώπη είναι η μοναδική ελπίδα για διάκριση. «Ο στόχος μας είναι κάθε αγώνας ξεχωριστά. Τα παιχνίδια δεν είναι πολύ μακριά το ένα με το άλλο και δεν θέλουμε να μας αποσπάσει την προσοχή μας ένας μόνο στόχος. Πάμε βήμα-βήμα και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά» είπε σχετικά ο Χέινεν, ο οποίος στο φινάλε σχολίασε και την ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς της ομάδας του στο «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον», λέγοντας:

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό βήμα στον κόσμο μας. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα και θα πρέπει να κάνουμε στην έδρα μας ένα βήμα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε με 2-0, αλλά στην Ελλάδα έχασε 5-1. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ ενεργητικοί, πολύ ζωντανοί, αλλά και οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει ότι μπορεί να έχουν μία πολύ “καυτή” έδρα και αυτό συνέβη στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Καλώ τους οπαδούς μας να ξεπεράσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες στην έδρα μας».

Τους ποδοσφαιριστές της Κλαμπ Μπριζ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπιορν Μέγιερ. «Μετά την πολύ καλή παρουσία μας στους ομίλους και στους “16”, είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι αγώνων με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση» τόνισε αρχικά ο 21χρονος Ολλανδός αριστερός μπακ και συμπλήρωσε: «Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην Ελλάδα, λέει πολλά. Είδαμε βίντεο, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι πολύ καλή ομάδα».

Κατέληξε αναφερόμενος στις ελπίδες που έχει η Κλαμπ Μπριζ να πάρει την πρόκριση: «Κάθε ομάδα που είναι στα προημιτελικά έχει σκοπό να πάει στα ημιτελικά και πιο πέρα. Κι εμείς τον έχουμε αυτόν το σκοπό. Αν δεν έχεις αυτή την αίσθηση, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ τώρα και μετά θα δούμε τη συνέχεια» είπε ο Μέγιερ που έχει προσφέρει ένα γκολ και δυο ασίστ σε 34 εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΑλχημείες Μπάιντεν στα χρήματα προς την Ουκρανία – Έως 250 δισ. μπορεί να φτάσει η αμερικανική βοήθεια!
Επόμενο άρθροΠαρίσι: Drones και 1.000 αστυνομικοί στο Parc des Princes για το Παρί-Μπαρτσελόνα υπό τον φόβο του ISIS