Αρχική Ελλάδα Τσουκαλάς: Οργανώνοντας μια ουσιαστική συζήτηση για το κράτος δικαίου και τις νέες...

Τσουκαλάς: Οργανώνοντας μια ουσιαστική συζήτηση για το κράτος δικαίου και τις νέες προκλήσεις στη δικαιοσύνη

22
0


Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε επιφανείς νομικούς και εστίασε σε θέματα κρίσιμα για τον χώρο της Δικαιοσύνης και την Δημοκρατία. Η εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την ανάγκη για δημόσιο διάλογο και ενημέρωση γύρω από τις επικείμενες νομοθετικές αλλαγές και τις προκλήσεις που αφορούν στον δικαστικό χάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του νομικού κόσμου, πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, Νάντια Γιαννακοπούλου, Παναγιώτης Δουδωνής, Παύλος Χρηστίδης, Γεώργιος Μουλκιώτης και ο Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Γλαβίνας.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στον αυξημένο κίνδυνο καταπάτησης του κράτους δικαίου από τις πρόσφατες επιθέσεις και παρεμβάσεις της κυβέρνησης, όπως επίσης και στις επιπτώσεις των νέων νομοσχεδίων στον φορολογικό τομέα και την δικαστική διοίκηση.

Ο Κώστας Τσουκαλάς, μεταφέροντας τον πυρήνα της δέσμευσής του για «Ανανέωση από την Κοινωνία», τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των θεσμών και της δικαιοσύνης. Στόχος είναι η ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου όπου η Δικαιοσύνη ανεξάρτητα και απρόσκοπτα θα επιτελεί το έργο της, δεν θα υπόκειται στις παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας και όπου τα δικαιώματα όλων των πολιτών θα είναι απολύτως κατοχυρωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω αυτής της συνάντησης, ο Κώστας Τσουκαλάς και οι συνεργάτες του υπενθυμίζουν την δέσμευση τους να υπερασπιστούν και να προωθήσουν πολιτικές που ενισχύουν το κράτος δικαίου, προστατεύουν τα δικαιώματα των πολιτών και διασφαλίζουν την αδιάβλητη και ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των πολιτών καταδεικνύει την σημασία αυτών των θεμάτων για την ελληνική κοινωνία και υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα για συνεχή αγώνα υπέρ των αρχών της δικαιοσύνης και της ισονομίας.

Δείτε φωτογραφίες:

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤέλος οι γάμοι με φόντο την Χαβάη – Η «κόντρα» μεταξύ διοργανωτών και κατοίκων της περιοχής 
Επόμενο άρθροGrand Prix Shanghai: Με τα κιάλια “βλέπουν” τον Max Verstappen και την RB20- Ο Ολλανδός κέρδισε την 100η Pole Position για την Red Bull