Αρχική Ελλάδα Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

40
0


Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύθηκε έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης νηπιαγωγού έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε χθες εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη προσωρινά στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλούο 39χρονος δεν έγινε δεκτός αφενός γιατί υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό του και αφετέρου για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές. Η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική ενώ ανέφεραν οτι δεν πρόκειται για ψυχασθενή, προκειμένου να δικαιολογείται η νοσηλεία του.

Τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψει στο «Αττικόν» και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί, όμως τελικά κατέληξε στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα, καθλως εκεί υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για τους κρατουμένους.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλκοόλ και χάπια φαίνεται ότι είχε καταναλώσει ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 1 Απριλίου, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Όπως έδειξαν ειδικότερα οι τοξικολογικές εξετάσεις, στο αίμα του άνδρα βρέθηκαν αλκοόλ και βενζοδιαζεπίνες.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg. Οι συγκεκριμένες ουσίες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με τη συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του, 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΜεταναστευτικό: Τίθεται σε ψηφοφορία στην Ευρωβουλή το νέο σύμφωνο
Επόμενο άρθροΙωάννινα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανατολή