Αρχική Ελλάδα ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και ΝΕΩΝ σε ΟΛΗ...

ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και ΝΕΩΝ σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ

40
0

Τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους και νέους είναι πλέον μια καθημερινότητα. Είτε είναι εντός σχολείων είτε εκτός.

Αρκετά περιστατικά καταγράφονται κάθε μέρα, αν και δεν γίνονται γνωστά όλα. Βία και ξύλο μεταξύ νέων ανθρώπων που δείχνει τη σαπίλα της κοινωνίας μας.

Γονείς, σχολεία και κυβέρνηση κάνουν πως ακούν, αλλά στην πραγματικότητα… κωφεύουν.

Ένας 14χρονος κατήγγειλε 15χρονο συμμαθητή του ότι έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό του, με συνέπεια να υποστεί ελαφρύ έγκαυμα και να απευθυνθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η καταγγελία έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο Α.Τ. Σκύδρας, στην Πέλλα, ενώ το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τοπική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν μπροστά σε στάση λεωφορείου σε περιοχή του δήμου Σκύδρας, ενώ οι δύο ανήλικοι φαίνεται πως φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο 15χρονος, όπως επίσης οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Στο Ηράκλειο, προσωπικές διαφορές οδήγησαν δύο νεαρούς, 20 και 19 ετών, στο δημοτικό πάρκινγκ.

Ο 20χρονος φέρεται να χτύπησε τον 19χρονο ενώ την ίδια ώρα το σκηνικό κατέγραφε η 17χρονη αδερφή του πρώτου με το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, στη συμπλοκή μπήκε και ο 18χρονος αδερφός των δύο, του 20χρονου και της 17χρονης, καταφέροντας περισσότερα χτυπήματα στον 19χρονο.

Ο κόσμος που άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο βρήκε τον 19χρονο τραυματισμένο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο για πρόκληση σωματικών βλαβών, τη 17χρονη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς και τους γονείς τους, 39 και 43 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ο μεγαλύτερος εκ των αδερφών δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν και οι τέσσερις στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Μεσολόγγι: Ανήλικες μαθήτριες έδειραν 15χρονη στο προαύλιο του σχολείου τους

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονη μαθήτρια από δύο συμμαθήτριές της στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Σε βάρος της 13χρονης και των γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία, μετά την καταγγελία της 15χρόνης.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά την διάρκεια του διαλείμματος, η 13χρονη, μαζί με την αδελφή της, πλησίασαν τη φίλη τους, της φόρεσαν στο κεφάλι την κουκούλα της μπλούζας της και την χτύπησαν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον τραυματισμό της.

Η κοπέλα, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν προστατευτικό κολάρο.

Προηγούμενο άρθροΟΛΕΣ οι ΦΟΡΕΣ που η ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΡΟΝΤΕΟ: ΑΠΟ το ΧΑΣΤΟΥΚΙ του ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ στο «ΦΡΟΥΡΑ, ΦΡΟΥΡΑ»
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Με όπλα θα κυκλοφορούν οι καθηγητές στο Τενεσί