Αρχική Ελλάδα Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να του ΠΕΙ πώς ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να του ΠΕΙ πώς ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους ΠΕΡΣΕΣ στη ΜΑΧΗ του ΜΑΡΑΘΩΝΑ

60
0

Φωτιά στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η είδηση πως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, παρακαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο νίκησαν οι Έλληνες τους Πέρσες στη μάχη του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατηγοί του Ισραήλ -που ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο με το Ιράν- ενημέρωσαν τον Νετανιάχου πως η τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Πέρσες σε πόλεμο ήταν στον Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα, και από τότε είναι αήττητοι, αφού έχουν μόνο νίκες και μερικές ισοπαλίες, όπως στον πόλεμο με το Ιράκ που τον σταμάτησαν επειδή βαρέθηκαν να πολεμάνε.

Όπως δήλωσε ο ξακουστός Ισραηλινός στρατηγός, Ariel Babykillerman, μόνο οι Έλληνες έχουν την στρατηγική τεχνογνωσία για να κατατροπώνουν τους Πέρσες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσφέρθηκε να βοηθήσει το Ισραήλ να νικήσει τους Πέρσες, οπότε του ισραηλινού στρατού θα ηγηθεί ο Έλληνας αντιστράτηγος Μιλτιάδης Ξερξογαμιάς και του ισραηλινού ναυτικού ο αντιναύαρχος Θεμιστοκλής Σαλαμιναδόρος, ενώ της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ θα ηγηθεί ο αντιπτέραρχος Ίκαρος Κουτσουλιάς.

Σε αντάλλαγμα για τη βέβαιη νίκη των Ισραηλινών κατά των Περσών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να πει στον Μπάιντεν ή στον Τραμπ να τον κάνουν πρόεδρο του ΟΗΕ.

Παράλληλα, ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον Νετανιάχου να αναλάβει η εταιρεία Zeus+Δione της Μαρέβας Γκραμπόφσκι τις νέες στολές του ισραηλινού στρατού.

Η Μαρέβα θα ντύσει τους Ισραηλινούς στρατιώτες σαν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, ενώ θα φοράνε περικεφαλαία και θα κρατάνε σπαθιά και ασπίδες που θα γράφουν “Μολών λαβέ”, οπότε οι Πέρσες θα περάσουν τους Ισραηλινούς για Έλληνες και θα το βάλουν στα πόδια.

“Ισραηλινών προμαχούντες Εβραίοι Τελ Αβίβ, χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν” Πιτσιρίκος ο Γαζαίος

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από νοσοκομείο στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροDeutsche Welle: Διχάζει η παρουσία Βαρουφάκη στη Γερμανία