Αρχική Ελλάδα Ξύλο μέσα στη Βουλή – Zougla

Ξύλο μέσα στη Βουλή – Zougla

19
0


Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο επεισόδιο ήταν παρόντες αρκετοί βουλευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν το σοβαρό επεισόδιο, προηγήθηκε έντονος διάλογος με βαριές εκφράσεις με βρισιές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, όπως μετέφερε ο κ. Φλώρος σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βασίλη Χήτα της Ελληνικής Λύσης.

«Έχουμε άλλα προηγούμενα», υποστήριξε ο κ. Φλώρος και ανέφερε πως ο κ. Γραμμένος τον έβρισε με χυδαίες εκφράσεις όπως «γ… τη μάνα σου, εσένα τη μανούλα σου θα τη γ… και θα σε πάω με τα βραχιολάκια μέσα να το θυμάσαι παλιοπ…».

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών» ο οποίος μετά τη γροθιά που έριξε επιχείρησε να φύγει από την ολομέλεια, ενώ φαίνεται να έχει καταγραφεί και η στιγμή της ακινητοποίησης του βουλευτή Φλώρου από άνδρες της ασφαλείας της Βουλής.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα σε λίγο…



zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«Στην Αγκαλιά του Πολέμου»: Το βιβλίο που κέρδισε κριτικές και αναγνωστικό κοινό
Επόμενο άρθροΗΤΑ (Health technology assessment): Aξιολογήθηκαν πάνω από 1.200 νέα φάρμακα σε μία τετραετία