Αρχική Ελλάδα Μία στο εκατομμύριο: Μεθυσμένη οδηγός πέτυχε το ακατόρθωτο – Το «πάρκαρε» όρθιο...

Μία στο εκατομμύριο: Μεθυσμένη οδηγός πέτυχε το ακατόρθωτο – Το «πάρκαρε» όρθιο σε πινακίδα «No Parking»

38
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όπως έχουμε ξαναπεί, ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς χιλιάδες, επί καθημερινής βάσεως. Μερικά όμως από αυτά είναι τόσο περίεργα που γίνονται viral καθώς όσοι αντικρίζουν το θέαμα έχουν πάντα την ίδια απορία «Πώς τα κατάφερε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, μεταφερόμαστε στο Μίσιγκαν της Αμερικής όπου η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Όταν οι αστυφύλακες έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα Dodge Charger να έχει ακουμπήσει… όρθιο πάνω σε μία πινακίδα που δηλώνει απαγόρευση στάθμευσης στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για ένα ατύχημα γύρω στις 3:40 π.μ. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το ασυνήθιστο θέαμα ενώ και οι 4 γυναίκες που ήταν μέσα στο όχημα είχαν βγει και ήταν καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα απέδειξε πως η οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και μετά από πρόσκρουση, το αυτοκίνητο σηκώθηκε στην αέρα και σταμάτησε πάνω σε αυτή την πινακίδα σε όρθια θέση.

Εκτός του ότι τράκαρε το “νέο” της αυτοκίνητο (το είχε νοικιάσει πριν 3 ημέρες), η γυναίκα συνελήφθη για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλ μιας και βρέθηκε στο αίμα της περιεκτικότητα 0,17%. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο του νόμιμου ορίου και αυτό μπορεί να επιφέρει αυστηρές ποινές, συμπεριλαμβανομένων προστίμων, έως και ένα έτος αναστολή άδειας οδήγησης και έως και 180 ημέρες φυλάκισης.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε το ασυνήθιστο δυστύχημα για να υπενθυμίσει στους πολίτες τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΟ βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του
Επόμενο άρθροΔέματα Αγάπης από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας