Αρχική Κόσμος ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε

ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε

30
0


Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ με τον θάνατο ενός μωρού μόλις ενός έτους. Ο μικρός Madden Hein έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου στις 13 Απριλίου περίπου στις 9 π.μ., σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η μητέρα του αγοριού τόνισε πως ο γιος της είναι ένας «πραγματικός σούπερ ήρωας», καθώς ανακοίνωσε ότι τα όργανά του θα δοθούν για να βοηθήσουν άλλους

Το αγοράκι, από τη Μινεσότα, διέμενε στο ξενοδοχείο με τους γονείς του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά την πτώση.

Η Kathryn and ο Alex Hein από το Λέικφιλντ της Μινεσότα έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Facebook ότι ο ενός έτους γιος τους, Madden πέθανε δύο ημέρες μετά την πτώση του από το παράθυρο ενός ξενοδοχείου.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να πούμε ότι το γλυκό μας αγοράκι Madden απέκτησε τα φτερά αγγέλου στις 15 Απριλίου», έγραψε το ζευγάρι.

Η μητέρα του αγοριού τόνισε πως ο γιος της είναι ένας «πραγματικός σούπερ ήρωας», καθώς ανακοίνωσε ότι τα όργανά του θα δοθούν για να βοηθήσουν άλλους.

Η συντετριμμένη μητέρα του αγοριού, μοιράστηκε στο Facebook μια φωτογραφία της που δείχνει την ίδια και και τον σύζυγό της της, να κρατούν το μικρό χέρι του παιδιού τους στο νοσοκομείο.

Ένας λογαριασμός GoFundMe έχει δημιουργηθεί προς τιμήν του μικρού αγοριού, για να υποστηρίξει την οικογένειά του που πενθεί.

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του αγοριού, αλλά ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Sioux Falls, ο αστυνομικός Sam Clemens, δήλωσε στη Minneapolis Star Tribune ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από ένα τραγικό δυστύχημα».

Ο Alex Hein είναι καθηγητής κοινωνικών σπουδών σε γυμνάσιο και προπονητής μπάσκετ σε λύκειο. Η Kathryn Hein είναι νηπιαγωγός. Το ζευγάρι έχει επίσης μια κόρη 3 ετών και περιμένει άλλο ένα παιδί τον Αύγουστο, ανέφερε η Star Tribune.





in.gr

Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΕνδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;