Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΜΠΕΟΣ: ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΕΟΣ: ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

106
0

Καταδικαστέα χαρακτήρισε, για ακόμη μία φορά, την πράξη στην οποία προχώρησε την περασμένη Παρασκευή ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κατά του επίσης Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας.

Ο κ. Μπέος τόνισε, ωστόσο, ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρόκειται για πολιτικό ζήτημα.

«Προκλήθηκε επανηλλειμένως και βγήκε εκτός εαυτού. Ο άνθρωπος βγαίνει και εκτός εαυτού. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη αυτό που έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν απερίσκεπτη ενέργεια και όσοι θέλουν να πολιτικοποιήσουν την πράξη του πέφτουν στο κενό», υπογράμμισε

Ο Δήμαρχος μίλησε για κατάντια από πλευράς του ΚΚΕ που ταυτίζεται με την πολιτική καρικατούρα του Δημοτικού Συμβούλου και που επί πέντε ημέρες απηύθηνε καλέσματα για να μαζευτούν τελικά καμιά εκατοσταριά άτομα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Θα στείλω ένα μήνυμα. Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι χώρος για συνεδριάσεις, αλλά δεν είναι χώρος για μπαχαλάκηδες.

Ντουντούκες, οχλαγωγίες, μπάχαλο δεν θα γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο επειδή το επιθυμούν κάποιοι» σημείωσε.

Ο κ. Μπέος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δεχθεί την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου, κάνοντας γνωστό, ωστόσο, ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γνωστοποιηθεί η παραίτηση από τα καθήκοντά του από τον ΣΥΔΙΣΑ.

Τα περί σύλληψης

Αλητεία χαρακτήρισε τα όσα δημοσιεύτηκαν σχετικά με τη δήθεν σύλληψη του, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι αυτά τα δημοσιεύματα, προκάλεσαν ανησυχία στα παιδιά του και σε φιλικά του πρόσωπα.

Ενώ συμπλήρωσε:

«Η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια προς το πρόσωπο μου και ετοιμάζω αναφορά μαζί με το νομικό μου επιτελείο. Ό,τι ανέφερα το είπα δημόσια. Λυπάμαι για το κατάντημα της Εισαγγελίας Βόλου και γνωρίζουμε ποιοι είναι από πίσω. Είναι ντροπή να εμπλέκονται σε τέτοιες λογικές λόγω κοινωνικών σχέσεων με χασοδίκες»

Προηγούμενο άρθροΜπενιαμίν Νετανιάχου: Δεν γνώριζε για την αεροπορική επιδρομή που σκότωσε τα παιδιά του ηγέτη της Χαμάς
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κωμικός ηθοποιός Αλέκος Τζανετάκος